[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
你咁做係博屌?
終於上熱門 推呢個呀 咁多日得呢篇上到熱門

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
爆眼

門牙爆裂

太古義士

落井下石,OT可以有10皮既黑警

比橡膠子彈爆頭既示威者

拔萃女教師爆眼

其他太多太多,不能盡錄

你仲割唔割?
仲想唔想互屌?

唔完美,可以檢討,但唔好互屌同白白分化,
諗下五大訴求,望下呢堆圖 警惕自己,
同路人點樣錯,點樣用武力,都唔夠對家萬份之一

分化撚即Block
所以代價係要自己手足有可能坐監?你真心認為啱?
冇必要
下次現場見到我定必獅鳥你地
好自為之 樓主同你個班賤種fd
唔怪啲人咁嬲
成個豬閪樣咁你屌埋我個份
好簡單,捐錢去星火我就原諒你地
屌晒你地老母 離撚晒譜
你係真定假都好 用下個豬腦諗下野啦on9
收皮啦帶風向 你依家屌撚柒佢哋屌到佢哋仆街就會贏?做啲有意義嘅嘢啦戇鳩仔 睇唔透而家咁樣屌佢哋對成件事有乜撚嘢幫助
唔撚會原諒 真心希望你地唔好再出嚟革命
你地咁蠢遲早累死其他手足
唔洗啦,有人話警都報埋
連登仔殺自己人最快手
你地仆街了 原來係慣犯黎
搞生日第二度搞啦 識唔識尊重呀
完全唔想同呢班人做同路人
拿咁既野黎做
唔好叫我原諒佢地

屌,其實想點,係咪唔諗住推行動po繼續jer住班道咗歉都無用既人?灰就篤咗,屌又屌咗十幾個po。幾時可以見到十幾個行動po長期罷住熱門?
傻咗?
WTF 我仲喺另外個道歉post叫佢揾定律師

er... 幫唔落
你哋唔係同路人 捐幾多錢都無撚用
你哋只係一班消費依場運動 想上鏡既一班撚樣

希望你哋今次識得教訓 咪撚再懶有型
好就好在唔係幾班
依啲死mk拎attention seeking去淘寶淘啲小朋友同你講生日快樂算啦
狗吠二聲黎聽下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞