[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
屌 私了或者家法伺候咪算囉 洗唔洗玩到咁大呀 送佢哋去黑警度真係命都冇㗎啦 屌 弱智
你的摩擦力很強,9成係,即使唔係,條臭四有張相係攞住同一舊光復香港,時代革命嘅蛋糕,所以一定係在場,俾人踢爆慶生兩次,係因為攞住唔同蛋糕同衣著,但嚟嚟去去都係同一條臭四
飲醉咗呀? 成班mk
好 話咗唔割𥱊
你地唔去翻太子站貼幾萬篇文宣
咪撚洗旨意我地原諒
你唔做就我地一定會做野
同我醒定啲呀
對唔對得住烈士呀?
如果一次以上真係唔值得原諒 咁既智商行出黎再post ig話自己付出唔少
乜撚野寶劍,哈韓哈到忽上腦
有相證實哂9月MK同今日太子係同一班人黎
除左條女仲有條契弟都係2次都有出現
道左歉就ok

大家請focus返應該focus既野
去埋人地channel 到道歉啦
錯就要認,認咗就算數繼續抗爭,不分化
慶祝生日影咗咁多生日相,又冇戴口罩
post晒ig
唔篤灰popo都搵到啦
同埋而家深夜 幾L多分化撚
我希望同路人要冷靜
請專注返行動post
對唔住都要講句,你地唔係抗爭者,只係一班有付出過運動嘅人

原諒我接受唔到有人會係屍體上慶祝生日,我亦都睇唔到你地嘅回覆入面講當初切蛋糕嘅原意係喺邊
,如果單純因為你team人有人生日所以切蛋糕,sorry我真係接受唔到哩個係抗辯理由。

雖然你地唔係抗爭者,但係都多謝你地為過場革命出一分力

即使有人眾籌捐一蚊我都會當佢係抗爭者,但係對唔住我當唔到你係同路人,不過我都希望你team人會係運動上繼續做落去
拍條片同全香港人講
8婆港女樣

通諜可以就咁就算
你慢慢玩啦

屌MK可以開10幾個post
屌間諜可以就咁算數
屌你老母,你死果陣我去慶生
不分化有前設
起碼要同路先唔割啦
傷口灑鹽呢啲無家教藍絲最鍾意嘅仆街嘢
仲要係太子站做
同路極有限啦
仲要唔止一次

根本同食人血饅頭一鳩樣
今次真係要殺一儆百
講幾句就原諒下次大把慶生會嘉年華
到時個個出去一齊唱今天我
下面張相仲要立場影..留意返先睇到
唔肯定呢條仔係咪每次都有份,所以我up圖多數focus 返條八婆度,冇乜理到呢條仔,不過一碼還一碼,雖然追住條八婆嚟屌都唔會想話亂掃射到其他人,連登一向就好均爭嘅
話膠人係同路人/手足嘅一律當作膠人論 佢哋嘅存在跟本先係導致分化嘅源頭
集中今日18區啦
咁撚仆街
希望你們用行動去道歉,給人睇到你們的誠意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞