[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike

[生日事件]正式道歉文
https://lih.kg/1649718

原po第7頁, 疑似有人做咗野

只可以講句聽日見
之前比人屌完食糕 再係今日食完飯去太子食 唔撚係特登?
道歉小弟接受
聽日唔出黎,我唔會原諒你
煲底再慶祝過
我生日都無慶祝,特登留返同手足一齊係煲底慶,你點可以搶先?
好痴線 成班人喺度唔抵得人地有女慶祝生日
係 有人報左1823 亦都有人報左網上報案 仲有人share左佢地d資料比 好孩子特輯到 有哂大頭又自認勇武
唔係特登都係個腦有問題 成班都冇腦冇人性
Sorry我原諒唔到你地重複犯錯是原罪
嘛就係,以正視聽,為杜絕以後有類似事件發生都好,班撚頭慶生唔止1次,冇乜野好怨喇
屌你老母 去食屎la
我屌你老母呀 垃圾 道歉有撚用? 我屌完你老母 再道歉得唔得呀?
定係你係班mk仔比人屌完唔舒服?
我地大把人會同你慶祝死忌
手足早d休息,聽日見。
試下你老母比狗輪姦再變埋浮屍設緊靈
成埋人係靈堂門口唱生日歌 食蛋糕
再係同你講聲節哀順便 你會點?
呀 唔好意思 係起你老母個靈堂出面唱2次生日歌 食2次蛋糕

買贖罪卷
屌你老母收撚皮啦
人地成世人 價值觀都以有女就係威 就係巴閉 為榮
九月試過一次,十月試過一次,希望你地係入面反省下,唔希望見到有人篤灰,但你地傻鳩除口罩真係無得拆,左膠玩膠都係癌細胞絕非同路人
同郭紹傑佔中飲酒打邊爐冇咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞