[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
不完美要改善
夠啦大家唔好再屌

核爆都唔割係講緊做錯割都唔割
唔好再窮追猛打
結果唔係手足,係唔會係太子站慶生
冇諗過攪到咁大?
你班畜生唔只一次啦wo
你地係撚同路人呀?
點解831死嘅唔係你地死陷家鏟?

如果你有誠意道歉
唔撚該去太子靈堂跪返曆同死去班人道歉
將心比心呀
下次你死老豆老母我帶個蛋糕入黎呀 你點諗呀
呢個post又有好多餓狗,攪分化,篤灰。手足就算幾on9都唔可以再少。唔好成機俾人自亂陣腳
Ching唔好衝岀黎住 係佢個friend生日 佢生日又關我哋撚事咩 重點係佢一啲都唔撚尊重過死者
明白大家好嬲
但係成板都係蛋糕po,行動po推唔起
麻煩幫幫手用不推文回覆
一定要清算呢d 抽水狗,屌你老母,識唔識咩叫尊重,唔好係到同我扮自己人啦屌你老母,你賤過隻狗,切蛋糕食tg, 真係食過tg 就唔會攞呢d 野嚟講笑
咪撚分化 警告一次
被督灰都唔好怪人
Push
姐係上次玩完
今次再突登落多黎一次?
係咪好撚貪得意阿你老母臭閪
上次你夠話知錯啦
你要人點信你?
仆你個街 唔好再用手足依個詞
你地唔配阿撚樣
嗯 你慢慢發洩
我聽日出去發夢 至少真係幫到場革命
切蛋糕喎…… 你自己開心就好 唔關我事
真係戇鳩嫁喎 同一班人衰兩次 即係都唔想同你地割 算啦popo watching you
手足先唔會響太子慶生
咪撚on9啦屌
岩先仲企係佢地嗰邊 原嚟成班跳樑小丑出嚟獻世
係咪見到靚女又想姦人啫阿蛇
其實佢每次話唔做都係一啲重大事件上影響到手足先話唔做
一就係612 佢hold住咗啲錢手足好難用到
二就係今次
每次都係屌過 唔聽 繼續做
佢先罷希望可以用自己影響力令手足有更好既對待 亦唔係郁啲就唔做
而且佢次次咁講完 最後其實都有幫手足 好似十一之前咁

利申由2014年行到依加 好知點解佢咁嬲
亦知佢係一個好人 唔會唔理手足

一定要清算呢d 抽水狗,屌你老母,識唔識咩叫尊重,唔好係到同我扮自己人啦屌你老母,你賤過隻狗,切蛋糕食tg, 真係食過tg 就唔會攞呢d 野嚟講笑
同意
唔通嗌下口號就係手足咩
我只係知佢地打完邊爐專登落去切蛋糕就閃去partyroom
推到條臭雞同班垃圾自殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞