[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
同意
唔係我想割你
我都真係唔想割任何同路人
但前提係要有誠意俾我哋睇得出
係真心悔改
同埋係真同路人
如果唔係唔割點對得住犧牲左嘅手足
千奇唔好比我係街見撚到你
我講緊個條女 道歉道到你咁撚臭串 乜撚野語氣同態度
到時受到咩事都係無可疑
而家咪話唔做囉
仲洗俾面?
帶頭分化之後話鳩返人分化撚

今次俾你班人哄得佢掂

星期一林鄭搵夠廿個戲子去慶多次

到時你又哄啦喎
長期抗爭黎
唔想日日都太嚴肅
手足,生日快樂
同我地講有撚用咩 同死者講啦DLLM
hi呀蛇你好
sir
呢個手快漏左, 之後即刻補番左個
但都要自
不割蓆不分化,
但屌你老味我地唔系同一張蓆阿,
老老實實我就好唔撚滿意阿壽星女既態度,
係將啲責任放撚系其他人身上啦,
IG講到自己咁問心無愧,
我唔知系你比人report到冇左個ig定你del左,
反正就想問一句姐,
人血蛋糕好唔撚好食?
知唔知出邊死左幾多個手足?
犧牲左幾多人?
你當我地背景板定靈堂系party room?
屌你老味做港豬就死埋一邊做夠一世,
扮咩偽黃阿?
成班正仆街嚟,
我同你地割硬蓆,
唔撚知點原諒,
Btw手足聽日十八區開花,
聽日準時到!
屌你老母 成班都戇撚鳩
篤灰真係唔可以接受。太過火。憨鳩既同路人都係同路人,敵人依然係敵人。
自己人鬧下屌下,收到個夠誠意既道歉就算。點解要免費送頭。
屌當事人唔識分輕重既同時,自己又識唔識分
有咩證明?
得啦屌 做野要緊 推左行動post先啦
叫條mk出黎解釋下啦
d錢唔撚係咁用
https://lihkg.com/thread/1649872/page/1

清醒少少, 唔好變左連登版既NBA, 唔好俾人分化
終於上熱門 推呢個呀 咁多日得呢篇上到熱門

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
一堆3毛即刻衝出來推POST乘機瘋狂分化
完啦好嗎...推番行動post好嗎
不篤不割呀
出賣同路人嚟警戒係咩玩法
圍內都玩篤灰玩文革
即係每次都有豬隊友個陣就交哂佢地俾狗
咁樣真係叫同路人呀?
點解要一落jer鳩班垃圾 係要警戒 唔想再有雨革時個啲左膠行動呀
宜家四個tg 頻道都唔更新
唔知你點收科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞