[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
道完歉出去幫手推活動post唔該
警告你地班mk兒女
要慶祝乜撚野 去返私人場所慶
你幫襯黃店咩都好 唔好係條街隔離係記者或者岩岩食完tg街坊都慶
而家咁做會發生咩事 你地自己話
做得好,成隊自爆。
知錯就好 希望你哋汲取到教訓
不過你哋比人篤咗灰 請小心
你地唔係我同路人
但最後講句
要走就好依家買定機票走
你地比人和暴動定係非法集結唔到連登仔話事
叫女事主 聽日去太子站
向大家同死者對歉
終於上熱門 推呢個呀 咁多日得呢篇上到熱門

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
原諒你哋了
成件事原本唔好再提係最好解決方法 不分化
相信將來唔會見到同類事情發生

唔好再提比人拎黎當新聞

我屌你地成個連登都生日post 你同佢地有咩分別

起底報警個班一係藍絲 一係唔撚用腦 比晒子彈人

到時popo可能再更加濫權拉街上做緊任何野既人

成功因爲生日而控入罪之後法庭可以有案例更易入其他手足罪

屌你老帽 報警個個仲撚on9過生日個班 屌你醒下啦 用下個腦啦
收皮啦垃圾
唔會篤! 屌就夠 屌到佢地知錯
下次唔會再犯
原來已經唔係第一次 屌佢老母!
道歉左我就一定接受 講真 推新屋領post都無咁快 到底大家係想捉手足做錯野定係想贏運動 ?開埋道歉post 我希望聽日呢啲post全部沉底
不割
終於上熱門 推呢個呀 咁多日得呢篇上到熱門

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
篤灰撚最冇資格出聲
咁輕易就送同路人去死去留案底
講左幾個月不篤灰 原來係9up
藍屍都冇你哋咁賤格
唉, 如果真係有狗上門搵你哋, 你哋好寫定遺書, 諗定做浮屍定跳樓跌到爛晒, 然而我唔希望我因為誤會你哋係義士而為你哋傷心
https://lihkg.com/thread/1649872/page/1

清醒少少, 唔好變左連登版既NBA, 唔好俾人分化
好推行動post啦
算啦道左歉,又屌左一獲啦放過佢地啦,不過建議比D證據比大家知道真係你地先
擺明直啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞