[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
終於上熱門 推呢個呀 咁多日得呢篇上到熱門

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
accepted approved
此post已完
好多連登仔痴撚線唔好上心
齊上齊落
其他人可以出番去推行動post了
你收皮啦分化撚
咁大個人做野用下腦啦
我相信你地係plan過點俾驚喜你地既朋友
但唔該你地諗下現場環境氣氛啦
On99咁 豬隊友就係你地呢d
事主個story講自己做既野唔少
我想講
唔好睇到自己咁大咁緊要
應該咁講
每個人都好大好緊要包括你地

事實係而家每個有出黎既香港人都做
緊自己應該要做既野
你呢單野唔係只係手足覺得你唔尊重咁簡單,
直頭影響世界對我地抗爭既形象
其實真係好撚大件事
黃左啦,快D走佬啦,去台灣又好,去外國又好,唔走就入新疆嶺架啦,走呀!!!
你講乜撚野啊
買機票走啦
仆街
道歉聲明竟然話自己付出都唔少,你做過啲乜會夠膽講呢句

有手足連命都冇埋,手腳骨折
你仲有隻閪手仲有得切蛋糕,話自己付出唔少?
要慶祝咪去第二到囉 做乜要去太子?
冇諗過會搞到咁大?你當自已去左Neway啊?
尊重識唔識啊?你地冇尊重過香港人冇尊重過咁多位手足啊dllm
屌你老母 落地獄啦八婆
其實你班垃圾死mk係咪覺得自己好撚型
你而家可以做嘅就係拍片道歉
唔好以為開個po打兩句就叫有誠意
道咗歉就算啦快啲推行動post
cls 一件事洗咗半個熱門
各位唔使嘈 雖然呢件事係ON9 但好明顯連登咁多個相關嘅post 包括當中情緒表現得好激動嘅推文 100%係mon post 狗
佢哋務求嘅就係炒大呢件事 去達至分化/失焦嘅目的
各位有理智嘅連登巴絲 無須過份認真
依家只需要搵返行動post推返去熱門就得
大家不要為了一團麵粉而產生蝴蝶效應。
尤其大家清楚對家的策略及人手。

唔會🈹,因為今次已經係中年老年超老年,都行出嚟。今日條街完全見到

事情不是這樣。大家冷靜啲。一齊左130幾日,要搞分化就一早化左。大家聰明人,唔好俾人搞亂

記住:we want the same thing !

不雖要割。
下次唔好啦
終於上熱門 推呢個呀 咁多日得呢篇上到熱門

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
衰撚過藍絲帶,單野一岀分分鐘影響埋國際戰線!屌你老母,一野帶風向,話係藍絲做仲好!
點証明係你
點解要講大話
如果冇人cap到圖嘅話
係咪就咁就算數

根本你地心態就好撚有問題
咩叫做得唔少?
咩叫唔知情?
生日快樂呀手足。對唔住,終有一日我地係煲底同你補慶番個難忘既生日
你夠膽係IG po埋啲咁撚樣既道歉不如copy呢段文再po一次

比人cap哂依家又話個ig唔係自己既 想點撚樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞