[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
切蛋糕切得咁開心?

打卡就返屋企啦
不能同意更多,從來都不是同路人,我割撚硬。
btw件事搞到咁大,又被篤灰又tg停更,希望你班人真係好好反醒下
憤怒係應該
但推行動post先最重要呀
人多先保護到手足

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
就算full gear都搏命避鏡頭
你老母仲除口罩又拎蛋糕出嚟咁撚高調話自己負出唔少點撚樣信你啊
有撚晒目的預謀仲想兜咁撚厚臉皮真係第一次見
你有家教啊?無屋企人教你喪事禮儀?
咪撚再出嚟獻世啦
算啦唔好再理呢啲人,反正好似有手足篤咗佢哋出嚟,當佢哋藍絲就好
人誰無過,吸收到經驗就已經好好,

連登好多鬼,明明唔關佢哋事嘅就起勢咁鬧,殺人強姦果D事就要FCFC睇定啲 ,直情小題大造撩交嗌。

你哋有咁快公開道歉,已經叻過成班乜都死口唔認嘅差佬,反應快過成三個月都唔撚問責嘅政府!
憤怒係應該
但推行動post先最重要呀
人多先保護到手足

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
割乜

都唔係同一張蓆上面

理得佢點呀 道唔道歉我唔care

我淨係想大家咪撚再理佢 出去推行動post或者瞓教抖足精神聽日開花

咪比佢搞到亂曬
呢條友我就一早Block左
原因係咩大家自己衡量下
唔好搞到其他po沈
成個運動比你今晚個生日蛋糕玩撚殘。
我明 講下姐
講真你比我我真係要割
屌你老味係班死人面前做啲相反既野 又對抗爭零幫助
歡樂抗爭唔係唔得 太空館我覺得好好添 因為對準件事呀嘛
依家呢? 仲要唔尊重死傷者又原來唔知一次落太子慶生
屌,雖然睇多次片都係好撚嬲,下次咪咁戇鳩啦
乜撚野切蛋糕食tg
未食撚過Tg未,先講得岀啲咁既說話
一定要清算呢d 抽水狗,屌你老母,識唔識咩叫尊重,唔好係到同我扮自己人啦屌你老母,你賤過隻狗呀
係藍絲,唔係同路人
道歉唔係講對唔住就得 比啲誠意課金比立場同火星 唔好同我講冇錢 買得起蛋糕打邊爐冇錢課金?
無人想知你個死臭雞生日呀
希望各位可以當畀面老豆搵仔
暫時放下怒火
唔好割席唔好篤灰
戰爭狀態軍人做錯事都最多係軍法伺候
絕對唔會交畀敵軍處理
希望大家唔好將做錯事嘅人報畀對家
香港人要齊上齊落一齊贏
唔好令不割席不篤灰淪為口號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞