[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
客觀講句
咁嘅豬西你唔係J得落呀嘛
身為一個男人 外表 內裡 我都不了
唔知你地諗咩,岩岩起身睇到真係激撚死!on9唔緊要,唔好衝出黎柒,唔好拖人後腿!正一豬隊友!
而家滿意未?勁多人賀你喇!生日快樂呀屌你老母!
切蛋糕果班應該係藍屍黎,報警拉哂佢地就岩,告9佢地非法集結。
係慣犯就更加冇必要糾結呢啲on9。
唔通佢哋開一次party, 我哋就要分散一次焦點去屌佢咩。
如果係咁, 好快會帶好多藍絲五毛去太子食蛋糕。
唔好叫我手足 你唔撚係同路人
唔係
但都要比人知無人會接受呢種心態嘅同路人
輕易原諒嘅好多人都係繼續9下9下出黎
[行動post]10月13日!18區開花!
https://lih.kg/1649940
我真係冇眼睇香港班和理非
日常罩又唔敢戴 又好多事實又呢又路
今日再整單咁既野
對唔對得住死去同比人拉既手足 對唔對得住出黎遊行既手足
講真我就唔會報狗篤灰做懲罰
但真係無可能當呢班mk同路人
咁嘅時勢都咁無腦同玩玩下
我真係唔撚知你地做乜撚野

要慶生一係低調處理,一係去遠啲。屌你老母依家人家抗爭緊、拜祭緊 你老母拎個生日蛋糕出黎 攞景定贈慶?你地已經唔細,做呢啲野之前完全係諗過後果,我一諗到呢點就已經可以斷定你地你班自私撚

唔會理你地生死
你會唔會浪費一晚去屌藍蛆?
唔係同路人就唔需要屌。
仲有,用「不推文回覆」
不愧係香港人,呃like最緊要
唔好再有下次 後生女 比個機會佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞