[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
你班垃圾仆街收皮啦
係咪唔撚識拍片道歉?咁撚鐘意上電視慶生呀嘛?衰撚過啲港豬,港豬吃喝玩樂都係當平行時空。屌你老母尊重兩隻字係咪唔撚識,有幾多人沉冤未雪?
對唔住三隻字好撚難講?拍片真誠道歉好撚難?你林鄭嚟咖?你人嚟咖?
係 姐樣ok
但要向太子站入面受害既手足道歉
不割不分化

之前講既核彈都唔割呢?
割得一次就會有第二次
你叫事主發個「真。道歉」聲明先
我地依家好唔撚滿意佢既態度
好似將啲責任推卸比其他人咁 好撚嘔心 自撚私
已經第2次當嘉年華打卡
從不是同路人
唔好咁撚多廢話啦
你地自己啦啦臨著草唔好係到推post啦
好撚眼怨呀
唔好話冇提你呀
一陣比人上門拍門唔好撚喊
唔緊要。人總有on9既時侯。
我唔認錯誤大到需要全世界圍屌。
以後避免做同類事情就可以。

有五毛扮手足玩篤灰,
甚至有五毛帶方向話要動武/裝修。
希望你們小心點,好好保護自己。
還有,千萬不要灰心。
咁大個人都唔識尊重唔識睇場合做人
生日真係大哂咩?
冇得救,道歉都冇用

推行動post啦
終於上熱門 推呢個呀 咁多日得呢篇上到熱門

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
誠哥都話要放過年輕人 大家都係年輕人 年輕人總會熱血過頭 做錯野 抗爭革命事大 做錯野 可以鬧可以屌 但唔好傷害人 已經好多手足犧牲咗 寧願多個隊友好過多個敵人
我希望你地去太子拜祭
影相補番連登名
唔該你地唔好慶生再係太子站搞
唔好俾狗帶風向!! 專注10.13 十八區開花!!

大局為重!!

不分化不割蓆 唔止係口號!
我屌你老母
你唔死都無撚用
一定要搵你祭831亡魂
雖然你地真係好戇鳩,但道歉左之後就算,始終件事發生左無得重來,而起碼都有岀黎,都係手足
大家都冷靜下,專注翻聽日開花,呢件事除咗自己人嬲,一定會有三毛分化撚吹風撚借機搞散大家,推翻聽日行動post呀大家
其實估佢諗咩然後一路jer住佢對我地冇好處,時間有限,推其他野好過。再者今次俾對家見到我地軟肋,唔通下次搵人喬裝食蛋糕又停擺幾個鐘咩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞