[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
終於上熱門 推呢個呀 咁多日得呢篇上到熱門

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
成班戇鳩分化撚 又起底又篤灰
米撚再推post 有不推文回覆又唔撚用
屌 不推文啊
focus行動post
想知道喺太子慶祝嘅動機係乜? ? ? ?
知你老母
答我未呀 你個fd 隔離post叫錯channel名做兄弟搵仔 你有幾撚關心個啲channel有影響呀
無呀 因為你連有乜野channel都唔知呀
乜樓主唔係著普通白tee、黑褲定黑裙咩?
小心比人話係狗呀
呢到淨係可以支持佢地
唔可以屌佢地
一屌佢地就變狗
咁撚樣都當係同路人
人地切撚左幾次蛋糕啦
仲話同路人
出黎打卡炸傻閪

不推文 只推正常POST
收皮死黑警,移唔到民等有日清算,包你坐返幾十年
好撚mk

篤灰班人係咪痴撚左線
成班戇鳩分化撚 又起底又篤灰
米撚再推post 有不推文回覆又唔撚用

借一借位希望樓豬見到
請唔好再犯第三次錯
今次已經第二次 同一班人
屌 不推文啊
focus行動post
不如解釋下點解2次都要落黎慶生呀
講咩光復香港 咪L再出嚟 好L假啊 仲有你果team人 一啲都唔識尊重個場合
有時上完前線,返後排休息嗰陣。
望住你哋呢班假手足真港豬,就算喺同一個地方都可以平行時空咁。
就會喺度諗
食tg 子彈
受被捕、被虐打、甚至被自殺嘅風險
出嚟到底值唔值得?
當然我付出唔夠已經被捕,死去嘅手足多啦。
但係真係被你哋班撚屌搞到好撚灰。

我寧願你哋真真正正做港豬,
咪撚出嚟。
喺度打擊士氣,搞衰個運動。
仲話熱愛香港,
知唔知醜?
你係咪on撚9,雖然佢地係on9啲,但係點都係個同路人,你老母督佢灰同叫佢地去死有乜撚野分別啊。覺得覺得下下都你覺得 覺你老母
搞9班狗唔見你地咁落力

召喚鳩sir 呢到有成team人花式自爆送頭
屌你老母,你班撚樣仲記得早幾日先死左個15歲女仔架可?
唔講咁多,你地自留番啖氣,唔好比班賤種玩到死左掟落海,好行夾唔送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞