[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
早抖sir 屌你老母Sir
希望大家唔開再開新蛋糕POST

事主同其他人都已經知道問題嚴重性
樓主,道歉無問題,但唔好連登仔話捐錢就真係走去捐錢,咁樣對個活動影響仲大,錯左只要肯改就無問題,連登仔都唔好起人底,只會搞到其他手足失望
真心唔希望下次再有咁既事發生
佢地咁做係好撚嘔心 但都道咗歉仲可以點? 集中推行動post好唔好?
勁多黑警想要圖
比popo睇到實笑柒連登仔...又篤灰又起底又叫人去死
班臭閪比人屌咁耐仲好意思稱呼呢度其他人做手足
屌你老味咩和理非做行動都對準番件事啦
你切件野就搞到抗爭咩屌
不推文呀
你同你成Team人,快啲返屋企清晒所有嘢,然後着草啦,一個豬隊友累死成Team人
仲要同一個人切幾次蛋糕呀屌佢老母
夠唔夠佢地係呢個地方食蛋糕刻薄?
經歷咁多次嘉年華事件都唔識引以為恥 重會發生哩啲野真係好撚on9 自己出埋樣真係抵死

你地比人拉 我明天第一個幫你講生日快樂
我都認同咁樣慶生係好on9 唔只膠化成件事 仲會影響到當時現場手足嘅心情同戒心 今次好彩無出事 但以後真係唔好再試

其他人都鬧夠啦 我知不割𥱊唔係萬能 但既然人地已經出咗嚟道歉 雖然無乜誠意 但都算即刻肯出來認錯 而且經過今次之後我諗都無人會再咁做 當買一個教訓啦

我知大家好嬲 但我都想你地記得 每一個肯出嚟嘅都係手足我地唔想再好似當年嘉年華咁輸 但更加唔想因為割𥱊而失去手足 既然人地已經認錯 我地就要比機會人改過 而唔係因為一件事就亂自己軍心 完啦好無?
推番行動post, 善用不推文
生日快樂呀屌你老母,祝你年年有今日呀
即係咁 你地ig仲要po埋去咗食飯慶祝 係餐廳入面仲攞蛋糕出黎影埋相
點撚解唔係餐廳入面食埋蛋糕要特登攞去太子度食?
你地究竟為咩?
對商店都有分
藍罷買
紅裝飾
黑修裝啦

你獅鳥藍絲黑警
我為你鼓掌
但佢地係同理念
篤灰割蓆真係要反對
仲起底報警
過撚晒火啦
同意 仲要無形中削弱咗咁多手足嘅努力
我想講慶祝生日已經唔係第一次
屌過好多次 但結果都仲係咁
相反我好多謝搵仔同五金出聲
唔係都唔會咁多人了解到有咩問題
唔該你潛水

咪撚再回呢個post

你再回解釋 就係潑火

即刻收聲
Be mature
我block咗好多件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞