[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
屌 不推文啊
推正經野啊 我要行動post 戰術post
聽日2點啊

你冷眼旁觀親手斷送香港未來
你視而不見淪為殺人政權幫兇

自己香港自己救!
香港人,反抗!
光復香港,時代革命!
Happy birthday
大家諗清楚做咗d咩啦 大家推行動po啦女
唔想因為個蛋糕輸咗場運動嘅真手足入嚟
https://lih.kg/1649866
真係好撚on9
自己之前先出post話人地ig kol唔撚識尊重場運動
咁你地自己呢?
人血蛋糕食得開唔開心呀
喂你老味 自己追post啦
又唔係我報
條撚屌第二次啊 有人報咗咪抵佢死囉

上面有comment話我係狗 你就留言話係
自己連個腦都無 唉……
wtf?????????
你地可唔可以聽日出黎SAY SORRY

同時做個良好示範? 大家一齊集氣好唔好?

唔係要苦行, 但場地真係唔岩

我地路仲有好長, 不割席
818有人係金鐘慶祝當時已經屌到上天
你班on9係靈堂慶祝 想慶祝生日定生忌
收皮啦 乜撚野叫無諗過搞到咁大啊 根本你個心就當呢件事係潮流 博鏡頭,除非你係人頭豬否則我都諗唔明點解會有人靈堂切餅。
你問心丫,如果老豆搵仔同國難唔post你出黎 你撚會Care

十八區開花
光復香港 時代革命
屌哂你地老母!你地班仆街當自己去ocamp?
你落太子根本就係想有一堆手足湧上嚟同你講生日快樂幫你慶祝!唔洗扮自己有幾幾幾勇武企得有幾前!有腦少少都唔會冇啦啦拎個蛋糕落街食啦!你地本身係間餐廳入面,你唔撚識食埋先落太子?成件事根本有預謀!我衷心祝福你地男既被雞姦女既被強姦再掉落海!
?
send個道歉post算鳩數?
一陣個運動俾你班仆街搞散真係多得你唔少
一直屌過好撚多次唔好仲嘻嘻哈哈
錯過一次仲唔夠?
認撚住咗條女啦
發夢著到落老蘭咁
唔好俾我見到你呀~

我自己推唔到行動post

但我要強調
18區開花呀
衰左就話係自己人?真係自己人唔會用呢種態度,落太子切蛋糕食tg? 屌你老母你當呢到係旅行景點呀?
建議, 強烈果隻,
你哋班友籌旗捐612好 捐星火都好,

好好睇睇。叻返一。次。
痴撚線 人地無咗隻眼 你喺度賣廣告
好少少嘅就係無政治觸覺
差啲嘅直情係無同理心
推番行動post, 善用不推文
第一次可以當系細路仔唔識世界,
屌依家好興系靈堂食住蛋糕唱住歌仔去悼念死者?
Sor9 我真心feel唔到佢地系真心道歉,
佢地真系好鐘意用班手足做佈景板比佢地打卡喎
希望你地考慮下

我相信真係手足會原諒大家

俾少少勇氣出黎承擔番件事
佢坐唔坐監關我撚事咩 出撚曬鏡cctv影撚曬 同自己送頭無分別
真係冇眼睇 咁大個人都唔識分輕重
攞黎賤
你兄弟姐妹被人強姦被人殺被失蹤
然後一堆人係佢地靈堂前笑住慶祝生日
你覺得邊個刻薄啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞