[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
721 831 101
咁而家發到咁大
大到散咁滯
又係唔係國難同搵仔處理上有問題?

屌咪算
次撚次都用唔做黎威脅好撚肉酸囉
就好似拍拖指著條女下下拎分手做要脅
俾你都灰喇

廢撚事再拗添
我係政府見你咁撚幼稚咁大反應
日日搵班人去慶祝你都唔知點收科
岩阿屌 但嬲還嬲 聽日十八區 養足精神阿手足
真心希望為香港冇左條命嘅係你地
佢地真心認錯咩?
你睇豆個臭西個story
仲賴記者
咁樣叫認錯?

唔屌撚醒班畜生下次一樣會有人再犯

咪撚同我講大愛
對住呢d人 使撚俾面
佢都唔尊重死左班手足
做咩要尊重佢?

不割係指手足對呢個運動做左咩都包容
砌蛋糕呢d私人野我都要不割?
咪撚on9啦
唔出post係為左令其他人可以推翻啲行動post咋,依家p牌又推唔到我用其他方法幫到啲行動post又要比你屌?唔出post點都好過你依啲又係到玩分化又做撚曬標題黨既左膠啦屌你老母。
樓主回應下啦
我勸樓主你哋盡快去拍片跪地道歉啦,
但最後記得加翻段不自殺宣言
你哋入就入硬去咖啦,
但你哋咁出名,應該唔會被自殺嘅。

唔好比on9仔spin咁耐

我覺得你咁講仲animal 囉, 佢地on9 你都唔使咁講
麻煩大家 一致對外
自己人就係自己人
嬲一晚好啦 訓醒起來
兄弟爬山 各自努力
我一路推文宣一路屌鳩嗰幾件廢物閪人,班人就威喇,推自己老豆老母出嚟俾成班連登仔屌
自問為呢場運動付出唔少
嘩!!講到咁委屈呀

好多人付出咗自己十年嘅青春
好多人付出咗自己嘅生命
屌!咁你付出咗乜先
咁撚大量屌算
老實講 就係因為咁樣先要做得盡啲快手解決個呢個威脅 話我呀sir都係咁講
兄弟搵仔都幾尷尬
一句講晒, 關你乜都事。
有條命,會識珍惜,有朋友去慶祝,有咩唔對得住人??
咁肉緊嘅你,係咪日日都以淚洗面,日日去個祭壇度上香?
仆街 根本想上位姐 屌你老味 平時行過太子個出口內心已經好撚唔舒服, 好唔開心,但你班仆街仲笑得出。 道歉都認真小小啦屌你,完全感受唔到誠意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞