[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
反乜撚嘢省
女事主將個波推去啲所謂teammate到呀
明明就有哂預謀去消費政治
唔好講到自己為場運動付出咗好多咁
得罪講句 從來都唔係同路人
[quote]祝樓主同樓主全家同fd 死全家!比人強姦輪姦我再幫你班傻尻慶祝

懸賞起底 4000蚊
先多謝你 不過大事大非前 根本唔需要任何慶祝 各位齊心向目標前進
終於上熱門 推呢個呀 咁多日得呢篇上到熱門

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
連基本既專重都唔識試下叫條女親自出嚟道歉 重好似唔撚知錯咁 革命唔係比你地班人攞嚟消費曬命
其實篤唔篤都一樣
佢地根本係自爆
邊撚個on9篤灰?
篤灰撚仲撚嚴重過佢地
Dllm原來上次生日又係你班仆街
到時咪有人拎蛋糕幫返呢隊人慶祝,無野既。
仆街!
成班垃圾
屌佢地老母
岩呀,聽日見
push this
你好
我係岩岩太子果班既其中一員
首先為岩岩係太子切蛋糕一事向全香港人同所有被政權迫害既人道歉
手足講得好岩 係岩既地方做岩既事
我地唔應該係太子站外面做d咁既事
我地冇經過深思熟慮而做左大眾不能接受既事引起咁大迴響 係我地唔岩
可能有人會話我地和理非打卡呃光環 有人會話我地搵其他香港人黎做背景 發生今次既事令到大家反感 十分抱歉 對於大家既我地意見 我地會反思我地做過既野係唔係合適
我地做出黎既野 我地會負上責任

再一次為我地既不成熟向全香港人道歉
以後見到呢D場合,
街坊記得噓走佢地
原來真係唔止一次...
講真,連登有mon po狗,段片入面見到有人除口罩有曬正面,加上本身呢度都有5毛3毛呢類,啱先見到有人話網上督咗灰,俾人屌,查實可唔可以清楚明白連登係有人滲入..出去夢遊都有出卧底,何況連登,依家有人可能督灰,片入面d見樣嘅都可能危危乎..哎,唔知點講好,一嚟如果係同路人的話係唔想佢地有事,二嚟偏偏佢地又冇分地點去做慶祝嘅野令人不齒,都幾矛盾
你講乜春?
去靈堂上返幾注香啦 比D誠意 最簡單啦 唔洗錢唔洗任何野 上返注香向義士道歉 拍埋片 好簡單 遮樣都ok架啦
好心啦 都咁大個人
諗吓咩係應該做 咩係唔應該做
啱啱真係嬲到仆街
以後邊個想屌人、互屌、對自己人有不滿,就望住呢堆相
https://lih.kg/1471935
又係你呢條撚樣
以為自己改名叫mr.mean就真係好撚mean?
On9? 邊撚個再攞個蛋糕出嚟 手足一定將成個蛋糕撻落佢塊面到
有人篤左灰 有咩留返同狗講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞