英國衛報:不應對持相反意見者私了

1190 回覆
1945 Like 852 Dislike
唔喺對持相反意見者私了
但而家講緊私了嘅喺警察唔捉反告被害者嘅黑社會
警察唔捉黑社會,黑社會被私了
好出奇?
影大頭就睇場合啦
大佬你係一個控訴警犬性暴力既集會度影女性參與者大頭
然後同我講只係影相點解要打?
She said
對方郁手,我地就還手
但唔應該反對意見就鶳
岩呀 要等佢郁手先好郁手 唔係出師冇名 就比人大造文章
其實我想講好耐,要打可唔可以打得好睇啲,下下爆哂血咁做咩啫,打身體啦~打關節啦~影出黎唔多覺就得㗎啦
打到無表面傷痕得唔得
呢句講笑就係 唔應該咁做
獅鳥都要睇場合 睇效果
唔係下下都私了嘅
神獸出玩只得一個原因:黑警選擇性執法

exactly
大家接觸開香港傳媒 全部畫公仔畫出腸
但外國人唔係咁睇
每一個選詞 每一個quote 都代表左報紙立場
睇報紙唔可以單純睇文字意思

利申:做開相關研究
左膠食屎啦, 你試下黎香港俾人打一鑊, 睇下你仲有無咁冷靜
剩係撕紙或者9up就由佢地啦,
佢地喐手就私了
私了唔好俾人影到,同埋儘量唔好襲擊頭啊

你send 依段片俾 The Guardian, 對家已經想掉手足落街, 手足只係叫佢唔好撕紙, 睇完仲有咩好講?
https://www.facebook.com/100000474487073/posts/3688644134494700?sfns=mo
藍絲用丁蟹式方法殺人
https://lih.kg/1601046
唔好私了???
唔該大家,一係就由得佢撕,一係就你撩得佢既話有應該要有開拖既覺醒
真係唔知係真心定假膠
文宣呀!!不佢地攞刀 攞武器, 咁都唔自衛咩
到美國人都出聲, 會唔會太遲
唔洗打面 畀人見到唔好睇

打身

順便幫佢剃埋頭仲好
咁又唔好咁講,話哂而家場運動已經「進化」變成咗全球反中共運動,唔好將自己嘅水平降到好似啲紅衛兵咁,我哋唔係嗰啲著住西裝嘅生蕃,對女士要斯文啲,係咁意車佢哋十零巴好喇。

不過我都讚成要做多啲文宣解釋下我哋點解要咁做。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞