英國衛報:不應對持相反意見者私了

1190 回覆
1945 Like 852 Dislike
走啦垃圾英國佬
新疆集中營算唔算私了
睇多次我打乜,冇讚佢嘅意思
屌你搞撚掂你本BNO先黎9up,含支帝國
早晨, Brother, 找左數未
唔夠人講就第一句攻擊人P牌以為自己好威威話緊你條支那仔帶風向割蓆啊
唔係屈係講出你玩割蓆嘅事實,你血統上基因上行為上都係支那人
你係支那狗?準備好慶祝十一你嘅國慶未? 事實上成班支那賤畜分化緊無視緊出嚟支援其他行動嘅英國戰線手足,入面又有勇武又有人比狗咬,每日番到屋企就比你地支那人笑。

你班人早過人註冊就好自豪咁,其實事實上就理虧唔夠人講唯有用呢啲理由嚟自豪下啦,早過6月註冊好叻叻
我13年去反蝗
我14年推廣香港獨立
之後乜鳩光復都去齊
過黎之後高登統派支那人用幾個月幾百個post抹黑我

你隻p牌畜哪裡來的自信
條閪婆唔支持freedom of speech
有咩資格享有freedom of speech

同樣道理
對住中國人唔洗講人權
唔要民主了 要民族主義
神獸都係一種技巧,麻煩手足好睇啲
又有一堆人衝出黎, 咩民意歸哂邊, 對唔對得住手足, 又話不割席
呢D都唔鶳,真係忍得佢都食屎
成班唔夠講就用d廢point屌人, 仲話人p牌黎增加自己說服力
佢出手先
藍絲就要自衛
黑警就主動出擊
你好撚有原則果陣英國係咪過黎幫拖先?5年前咪有板你睇囉,唔係丫嘛!

各位手足,你就算打撚死個藍絲都唔會改變一個國家對香港民主既立場,我地依家唔再需要道德名聲,香港已經去到全面開戰既情形,唔好對敵人仁慈。

打個藍絲殺一儆百震懾其他想郁手既藍絲,你知唔知救到幾多手足?代價只係比英國報紙屌兩句,而英國政府既立場一定係繼續支持香港民主,打藍絲何樂而不為?
我一日Reddit幾十post
點會唔知美國右派等緊我地武力升級
你打撚死個藍絲又好,好有原則又好,比藍絲打死都好,英國政府既立場都唔會變:口講支持但無行動。

報紙屌你兩句有乜所謂?打藍絲殺一儆百知唔知救到幾多人?
人地冇打你就唔好出手
無論做乜 英國都係得把口架啦
唔撚洗理
英國有做過野咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞