英國衛報:不應對持相反意見者私了

1190 回覆
1945 Like 852 Dislike
張 粉嶺 條片send 去英國
三個月都網上左膠 一係已經成版五毛 一係無撚得救
對方理論咪同佢理論。佢動武咪打7佢。完。
唔想難睇就
一係關節位
一係幫佢剪頭髮
英國佬收皮啦 得把口 乜撚野實際野都無撚做過 唔好俾我睇死佢脫左歐之後一定去奶共
英國真係好柒
我記得不嬲都係你有你撕,我有我貼,河水不犯井水,希望大家可以冷靜少少,不過我都相信現場手足嘅決定
Remember this: using dirty tactics to attack your enemy is different from ignoring and rationalizing your own wrong doing; the later will rot you from inside.
你呢啲割蓆分化又唔識英文嘅支那人mon post狗就收下皮啦話緊你啊支那武警
不割
英國=垃圾國家 是撚但
你要比人知
如果賤啲 引佢出手先
大家點睇?
連登勁多支那三毛狂割蓆分化英國手足果班人係支那血統嚟
想問呢啲情況點破解
其實justify唔到
人地打你,你打人就叫反擊,你主動去打人就係傷人,唔好俾仇恨主導你嘅理性
連登到啲英國戰線真係勁多割蓆分化,已經唔想再認真回覆果啲無知嘅人,唔知有20個MP支持我地,又唔識睇英文,又唔識歷史唔識法律,所有鬧埋英國戰線手足嘅人一定係支那人
你張圖同香港現實做比喻根本就係藍絲嗰邊
你試下而家搵到黃嘅係可以同差佬膊搭膊咁一齊砌人生豬肉呀
用英文唔代表你醒啲架
she is tear paper dog wor, not editor of guardian wor
幾多人唔識美英文
你要確保屈得斷佢關節+打到佢內出血
面上唔可以有任何一滴血
否則會比人即日開post屌鳩你
話你唔夠醒 畫面唔好睇之類

所以 由佢啦
鶳之前大叫罪行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞