英國衛報:不應對持相反意見者私了

1190 回覆
1945 Like 852 Dislike
文宣要同歐美日澳等民主國家解釋/開通下

在文明的社會,用文明的方法,溝通對話是沒有問題,但當你對著中國人或共產黨,你用自己的文明方式,來解決跟中國人/共產黨之間的問題,最後只會自己受到更大傷害。不信,找個歐洲人來跟中國人講下,理論下,睇下激唔激死佢。
手足, 對於呢班撚樣
係確保冇CAM之前先私鳥
係有CAM既情況下, 幫佢做"北京獨立宣言" 就夠哂
屌你,搵人出國際文宣係呢個八婆打人先啦
r下d記者吹水同佢解釋下點解要咁做有冇得諗
The Guardian reporter said this:
Protesters have also increasingly been physically attacking critics and people they accuse of being “mainland spies”.
https://www.theguardian.com/world/2019/sep/28/hong-kong-cant-go-back-to-normal-protesters-keep-umbrella-spirit-alive
唔好私了,最好由得佢地,藍絲打鳩班𡃁仔都咪幫,人哋都有打人殺人既自由架嘛
你講嘢咁難明嘅
on9,依班藍絲同支持Nazi既人有咩分別,既然支持nazi既人係西方係比人又打又拉,點解對藍絲唔可以私了,鬼佬左膠on9咪部佢地一齊on9啦
班獅子狗有剷有鉸剪,又有公安保護,極危險,自衛好合理
如果遇上女人郁手 淨出女神獸會唔會好啲
你對家殺人滅屍咩都齊!你仲care 係條道德底線到⋯⋯比人打,比人收皮果果時不要問為什麼!

個人建議對於啲on9 仔比人私了,我哋一概不回應,不用post, 亦不比like. Read only!
Pish
20個PM都打飛機 成個政府都垃撚圾仲要譴責勇武呢
有啲實質行動先化屌為奶都唔遲啦,早幾日先一巴打落嚟話bno唔會變bc呀
我揸bno都唔知點解大家對而家一鑊粥嘅英國咁大期望,明明而家英國就exact7ly喺個歷史同法律都解決唔到嘅政治漩渦入面
仲有P牌狗就慳啲唔好郁啲話人分化狗支那人啦,你話幾諷刺
威啦支那豬!無英國你條支那豬精蟲都唔係呀
on 9
死五毛
食屎啦你
blocked
個位漫畫家係真有先見之明
push
屌,係咪唔記得左之前班廢老廢中打鳩人呀?
英國就嚟變支那附屬國
你想做雙重支那人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞