英國衛報:不應對持相反意見者私了

1190 回覆
1945 Like 852 Dislike
刑事毀壞就可以打?
連登真係多垃圾
連ig 都少左膠過呢度
dllm
ig人人支持
exactly
好多人以為係quote唔使理
但其實係新聞入面 direct quote嘅威力係最大
唔直接代表報紙立場 但直接影響讀者睇法

文宣不足
咪話撚左比人打比人斬可以出手囉
識唔撚識睇中文阿?
叫你地咪撚主動搞鳩人阿
文宣唔撚係萬能乜都救到

你坐左幾耐阿哥哥?文宣組不嬲有個共識係唔守牆
唔係話手足幫手守牆係多此一舉
而係唔值得為左幅牆搞到自己咁危險
紙無左咪再貼 人無左就無左
你估我地貼完牆見到啲紙比人撕哂唔心痛?
但手足安全第一
同埋無可否認藍絲都有表達意見既權利
多謝巴打提點

樓主,我屌你老母。
對方打人喎
一早block左
有落過去唔可以話唔好私了㗎咩

而家連登好似唔俾人哋有第二個意見,鍾意就話唔係手足,鍾意就話人分化壞人煽動割蓆。 老老竇竈,連英國衛報都咁報大家,執生啦
she said ar diu lei lo mo
琴晚粉嶺站有人喺天橋俾人推落去
https://lih.kg/1601048

咩私了呀 留意返
係自衛
尋日開始好多外國記者返香港,報導呢個星期嘅事
佢地好多人都唔知新屋嶺問題
證明國際文宣出咗問題,新屋嶺問題係冇廣泛流傳嘅英文文宣
不,衛報:
Protesters have also increasingly been physically attacking critics and people they accuse of being “mainland spies”.
樓主仆街仔
blocked
你地又話block標題黨
唔該全世界同我block柒樓主
咁你拆閘機,班狗開槍射你係咪又好合理?

唔好不斷合理化自己嘅行為

不完美,可接受,但最緊要係真係要改善處理手法而唔係變本加厲
你都on9
呢個唔係理由
樓主呢d擺明風向撚
又想借機discredit前線
以武制暴根本係大家共識
英國佬屌又點
洗撚理佢地咩,咪又係奶共垃圾國家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞