英國衛報:不應對持相反意見者私了

1190 回覆
1945 Like 852 Dislike
其實是難判斷的
因為香港需要外國左派大愛撚幫手推人權法
靠外國右派保守主義好難,因為佢地只睇自己利益
但香港唔獅鳥又好難保護到前線手足
同意,人地講句暴徒,撕兩撕又私了。
撕一貼千呢
我絕對同意 亦相信外國傳媒可以理解自衛性質嘅私了
只係呼籲手足唔好浪費氣力去搞手無寸鐵嘅撕紙狗
文宜啊 要大大力講佢有力先會打佢
問題係衛報cite呢句說話
本身就等於spread緊呢句嘢啦

唔少外國人大概都會同意呢句嘢㗎
佢哋唔係跟香港新聞跟得咁貼㗎咋
其實唔好打頭 畫面冇咁難睇
同埋其實唔洗咁多人出手畫面會好睇d

絕對支持鶳, 不過畫面好睇d就好啦
一日唔取消班高官BC
我理撚得你日落帝國up乜9
還手關你叉事咩
請問點唔見紅?一出手根本無人控制到場面,d阿伯跌一跌都爆缸啦
SHE SAID
SHE SAID

BUT SHE DIDNT SAY SHE STARTED A FIGHT FIRST
錯,嚴格黎講佢從來未想要過你何來拋棄之說?以前只係當香港搖錢樹,97年話走就走,護照都唔留本比你呀
報紙quote個女人說話咋喎
係人都知打

係比人打先還手咋
自衛絕對冇問題
只係想大家反思下幾時先需要出動獅鳥
武器
但對家用既武力同佢地比。

跟本盲係不對等武力,所以不完美,但可接受!
on撚鳩死英國左膠
試下721 發生喺佢地身上丫

呢個畫面同英超球迷衝突比較仲要小兒科啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞