英國衛報:不應對持相反意見者私了

1190 回覆
1945 Like 852 Dislike
係囉
英國人垃圾左好耐
基本上你當全部傳媒都係極左垃圾

主要支持我哋嘅美國人接受暴力程度高好多 絕對唔會蝴蝶效應

睇返原文
個番說話係被人打既疑似藍絲女人講, 而唔係衛報既意思
好明顯標題黨, 開post既人有意mislead 連登仔
翻譯
唔好見血
私了效果會更好
比人影到真係好難睇

冇人影的話...神獸召喚
標題黨
大家report 呢個Po fake news
開始排斥埋英國,連登仔好波
每次見到啲咩嘅評論
我都會講呢啲數字
721 85 831

唔係私了 係自衛
差佬行返正途 咪唔會有咁嘅事發生
叫人唔好所謂"私了" 企係度被人打都未算
等差佬嚟到 拉埋被人打嗰人 係on9
唔係fake news, 係開post既人有意做標題黨, mislead連登仔
根本唔係衛報的意思,
衛報係cite被人打既藍絲女人既說話only
屌你老母正廢國,唔怪得俾人恰上心口
以Bno為恥
還手盡量用對等武力
而家俾個感覺就係打落單女人仔
雖然我唔認同guardian 但sadly speaking
impression is reality
你個戇鳩仔覺得佢做到乜?
成個政府由PM去到政客都係奶共 加上而家脫歐根本冇能力幫手

龜英派搞咗咁耐佢有乜回應?當年領袖Lady Kylie都搵個鬼佬移民咗德國啦傻仔
講撚到示威者搞成咁
比人打左幾個月又失憶
你老母日不落比土共踩到上心口仲日撚日講decent decent
佢哋有武器禁運
今年第一次冇邀請香港警察參與武器展
雖然廢國平時得把口 但今次真係有做嘢
你標題黨喎, 你老屈英國衛報喎
一定report依個post
入邊嗰句係咪被人打先咁講?被人打梗係話人唔啱架啦。英國white trash 記者唔洗理
其實藍絲還藍絲 白衫佬還白衫佬
除非藍絲郁手先 如果唔係我地郁手先唔係咁好
你quote 俾人打嗰個當係衛報意見
你以為真係無攻擊性?
你標題黨喎, 你老屈英國衛報喎
一定report依個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞