英國衛報:不應對持相反意見者私了

1190 回覆
1945 Like 852 Dislike
指責popo用暴力打和平示威者
勇vs勇係美國日常
點呀幫佢講野
依家佢無證據又話哩單有證據係手足先出手
條友依家潛撚埋
我認同你立場
咁你唔清楚, 下次唔好幫口啦好無
我屌緊條友係因為佢話有證據哩單野都係手足先出手
仲要係P牌仔
你唔係要幫哩D人呀? 佢自己無FC 係度鳩屈手足喎
佢踩埸搞事喎,持雙反意見要去對家集會先可以表達佢嘅言論自由?你有食豬肉嘅自由,但你會唔會行入清真寺去行使你食豬肉嘅自由?之後俾人打就係人地唔尊重你同暴力同共產黨無分別?
你仲唔明 私了唔係報仇
係阻嚇
點做公關好,求指點
英國啲咁撚垃圾冇道義既國家理閪佢咩
但美國佬出聲真係要改
因為真係靠佢地
勇武大台決定啦,係度嘈冇用
一直以嚟都係班藍絲出手先
話撚咗國際社會一定會用呢張打女人相做新聞,要知道全世界打老弱婦孺都係大忌,連登仔仲不斷負評我,如果再係咁遲早會鄙視示威者,甚至反過來唔幫我哋,唔信咪繼續做囉,運動輸咗就翻唔轉頭,到時唔好怨自己唔夠冷靜
仆街英國鬼,責任又唔撚負,說三道四
唔係持相反意見,係被打自衛
英國佬on99
Push
唔需要做任何公關,好多美國朋友問我地點解成日小小事就驚驚青青。佢哋問我有冇睇過antifa 同alt-right 示威同衝突?佢問我一個經常有大型槍擊案嘅國家點解會在意拳頭交o
兄弟 女人始終要留下手
要攞道德高地呀
揸旗?美國民主國家黎架,你估個總統做咩都唔理?
定你覺得美國冇人睇CNN?
冇問題,大家交流,最緊要贏 e場仗
英國含撚啦!除左飲大兩杯搞事ge球迷,仲有乜撚嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞