英國衛報:不應對持相反意見者私了

1190 回覆
1945 Like 852 Dislike

講左成個post都硬係有人將2樣野撈埋一齊講
on9, 又講D唔講D

個藍屍女人唔出手在先,邊會夠條件召喚到神獸出嚟?
係警察做架 香港人咁軟弱 點會打得咁狠 一定係班垃圾又想抹黑我地
你on9未
你條仆街
如果係自己友
你唔會叫人停
而係會知道係文宣不足俾人誤會
宜家係自衛

所以你已經露哂底
唔會做任何實事嘅偽抗爭者

食屎啦
女人見唔見血我冇所謂,但係女人可以留畀女手足替天行動,男手足就留力專對廢老黑狗。叫英國佬收皮啦,見個女人流啲血就攞光環?斷手腳手足呢?爆肺女仔呢?又有冇出黎譴責呀?721白衫佬呢?831呢?香港人和理非左幾耐就畀人食足幾耐,忍撚夠啦屌你。重有平時撕紙狗愛國廢佬打人有狗幫,黃絲原告變被告呢啲大把都未計
香港新會然條友追住你黎打,不過其實我覺得佢先似鬼同分化撚

講幾多次係因為人地出手 我地先出手
可能人地收唔到風

下次見到有鏡頭 記住大聲同人地解釋啦大家
(望鏡頭前跟住個樣遮曬先望)
我地想人做多啲嘢
就要繼續爭取當地廣泛民意支持
而唔係ignore英國意見
唔好本末倒置
屌你老母咪撚再開呢D ON9 POST啦 成撚日都理尻呢d弱智托撚咩
老老實實佢俾超過一個人獅鳥都唔會係撕海報咁簡單
不過我開始懷疑有藍絲死士係特登出黎引大家獅鳥,要小心周圍就真
狗都識執入後行....手足醒水
對內撐 對外拆
快拆
都ON撚9!
又想叫人回到比人打/拉都唔反抗既左膠行為
對住D冇文化既生蕃唔私了? 又等佢打死自己/報狗拉手足?
收皮啦外國左膠
抗爭不嬲 親力親為
唔好指擬太多
屌英國 仲難睇
負評我嘅應該比藍絲打撚死

畫面最靚

依家係勇武抗暴 以武制暴

屌你老母 好似打鳩我地手足唔撚還得手咁撚樣

仆街!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞