英國衛報:不應對持相反意見者私了

1190 回覆
1945 Like 852 Dislike
總之文宣一定唔夠,我地要用之前吾同案例令佢地明白班藍絲的武力,係佢地出手先,仲成日帶啲錘仔、刀等武器。加強twitter文宣
不過大家記着唔好受佢哋挑釁,面對撕紙同佢地的口頭挑釁唔需要出手。
乜撚野 呢d 陰毒割席post 都推得郁真係on99 又係當前線鳩打
你檢討下自己再改善下自已 我地會等你 唔會同你割
721 被人打咁點呀?由得被人打呀?
死左膠報同樓主

係佢地郁手先自衛咋
跟甩左,圖中個女人係邊單?
食撚屎啦垃圾連登仔 仲信英國佬等含啦 成班網左膠
重點係唔夠文宣啊!! 要解釋鶳係咩嚟!!
今時今日全因有英國佬去收留班賣港賊
先搞到班賣港賊去冇後顧之憂去迫害香港人
689、777之流有邊個唔係全家有居英權?
6月到宜家做左幾多野
佢地選擇性失明仲要幫佢地含?
上個星期仲要講中英聯合聲明運作正常?
宜家你想佢地做多D野同想叫醒一個扮訓既人有咩分別
舉英國旗做左, 去英領做左, 搵議員黎香港攬炒團體做左
結果就係連NOTED WITH THANKS都冇
美國呢? 人權法係雨革果陣已經PLAN緊, 舉美國旗唱美國國歌感到到佢地將義士比喻為佢地既立國先烈

要人接受佢既意見前題係要令人覺得佢既意見值得接受
呀豬呀狗既意見都咁鍾意接受,咁點解唔接受港共意見然後個個歸屋企等大追捕入集中營
以武制暴呀
私乜撚野了?
所以我地要俾相反意見既人打完就算?
咁係咪不應對暴政作出反抗?
樓主再嘈就打埋你
咁唔打頭囉
On9

企係度俾人打死拎光環最好
Push
日落帝國追撚住共帝含 你班人仲當佢係寶 佢地分化渣傻鳩
我都係自衛咋唔同比人斬都唔還手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞