英國衛報:不應對持相反意見者私了

1190 回覆
1945 Like 852 Dislike
警察私了又點呢?
一向都係受襲先會召喚獅鳥
咁你貼牆,人地係咪又可以組隊打你阿
條友特登老屈 The Guardian
合理自衛無問題
唔好獅鳥啲無出手藍絲
唔係叫你地唔好獅鳥
就算對方先打人
都要等記者影到
先還拖?
我母語係英文
係外國大學做緊有關新聞嘅研究
所以先咁奇怪點解啲人睇報紙淨係睇表面意思
唔使,但係要拍片留底,或者大叫人地出手先,我還手
左膠衛報
其實應該成篇睇

同獅鳥有關應該睇埋前一段

// The protests have often turned violent, with police firing thousands of rounds of teargas and pepper spray on protesters, as well as deploying water cannon. Protesters have also increasingly been physically attacking critics and people they accuse of being “mainland spies”. //
係波

食屎啦叫拒
自己都奶共
咁藍屍都不能私了黃絲!!!!!!!!!!
我地香港人唔好再旨意英國

要搵都搵世界大佬美國幫拖

美國人天生有一種路見不平。拔刀相助既熱心

美國人天生係鐘意做架兩

要搵就搵美國幫拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞