Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
講真都差唔遠 s1都係好慢

S2同S1 差幾遠?
我用S2唔太覺得慢

s1s2一樣咩唔係

個ig同telegram慢過西
覆whatsapp揀emoji直頭lag住左

面對現實,無app 係用到😂
不知道大家有沒有購買 Apple Watch 呢?如果有的話,你的 Apple Watch 又是那一款呢?蘋果在 2015 年 4 月 24 日時,正式發佈首代 Apple Watch,不過時間過去兩年之後,近日在外國討論區 Reddit 上,相繼有人表示,初代 Apple Watch 的電池開始出現問題,電池會在未知原因之下,出現電池膨脹問題。

一般來說,對於出現這類電池問題的話,蘋果正常會把保修期延長至兩年,當中包括了產品本來附送的一年保修期。不過蘋果近日對出現 Apple Watch 電池問題的用戶表示,蘋果會把保修期延長至 3 年,亦即是在附送的一年保修期之上,再延長 2 年,相比其他產品來說,保修期多了一年。不過暫時這個延長的保修期只適用於美國,香港及台灣地區暫時未清楚會否推出類似計劃。
之前嚿電虧虧地 倒水電
快啲喺香港推出啦 仲有個幾月隻s0就過 care+
隻錶可唔可以配對兩部iphone?
如果果晚唔番屋企訓 隻錶就唔夠電 呢下好on9

你電話點解釋電問題, 錶都係一樣

你電話點解釋電問題, 錶都係一樣

解決
講真都差唔遠 s1都係好慢

s1 s2差唔多速度係正常

s1s2都係雙核

s0先有分別
S0一出個陣買 Apple care+下個月到期想比錢換過隻新 有冇巴絲知道而家去換佢會換返隻s0比我定係會比隻s1我?
S0一出個陣買 Apple care+下個月到期想比錢換過隻新 有冇巴絲知道而家去換佢會換返隻s0比我定係會比隻s1我?

S0

S0

除非翻新冇貨

42用家報到

S2 42

隻錶度好靚 邊到買
有無消息s3幾多出?有咩update?

S0

我隻S0 換第三隻都唔撚得, 3隻換番黎都係個制禁唔到
3個價買隻S0黑鋼好唔好
我唔跑步唔游水
淨係會踩下單車 係咪嘥左
3個價買隻S0黑鋼好唔好
我唔跑步唔游水
淨係會踩下單車 係咪嘥左

其實唔會, 鋼靚好多
膠帶唔買原裝有冇代替品?

S0

我隻S0 換第三隻都唔撚得, 3隻換番黎都係個制禁唔到

咩情況
今日行過 想買 但好似雞肋
聽日再去戴吓先
膠帶唔買原裝有冇代替品?

淘佬

小心戴到敏感
今日行過 想買 但好似雞肋
聽日再去戴吓先

乜撚野雞肋 食KFC?

btw隻錶唔係睇時間就係睇通知
2015年六月買既S0不繡鋼,到2016年5月就壞,換左次錶玉,而家2017年4月又壞

係咪得大半年貨仔

定係S0有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞