Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
係香港買錶帶邊到多選擇?

上網買啦

Taobao成日買完quality幾差

上網買啦

Apple Store!

上網買啦

Apple Store!

Amazon/rakuten
新手想買
正正常常入隻46xx個隻係咪最好?
新手想買
正正常常入隻46xx個隻係咪最好?

有錢咪買
S2 跑步用runkeeper GPS唔係好準

Try Strava, I feel like is better than anyone
But still not very accurate.

可以只戴錶 返黎sync返落電話嗎?
有咩app一定要down

sorry 冇乜點追post
有咩app一定要down

sorry 冇乜點追post

睇你要唔要用 faq 都有介紹
S2 跑步用runkeeper GPS唔係好準

Try Strava, I feel like is better than anyone
But still not very accurate.

可以只戴錶 返黎sync返落電話嗎?

yes
黑鋁用左兩星期就凹左一點仔,諗緊買唔買個apple case 好
黑鋁用左兩星期就凹左一點仔,諗緊買唔買個apple case 好

case用完好柒

case用完好柒

明明係一隻錶, 變左電子產品就又貼又CASE....

幾時見過人地戴Rolex Seiko IWC Orient 會買張貼再買個CASE

case用完好柒

都凹左
睇你點搵款配

case用完好柒

幾時見過人地戴Rolex Seiko IWC Orient 會買張貼再買個CASE

鋁金屬嗰隻又真係易凹易花,rolex 本身硬淨得多

case用完好柒

Sorry 柒左,apple care 先岩

case用完好柒

Sorry 柒左,apple care 先岩

見你講case 配合下你

如果已經花咗就買啦 粗用完 再換第隻

case用完好柒

Agree 如果我係鋼apple watch都唔會帶殻
Sport 就會用
各位巴打既snapchat 通知有冇聲
我得彈出黎冇震冇聲
其他apps 就有 例如whatsapp 蘋動
你地有無update ios3.1.3?

用咗好耐下

Up 咗iOS 10.3

Up 咗iOS 10.3

Springboard winterboard
Sor9ly watchos囉

case用完好柒

Agree 如果我係鋼apple watch都唔會帶殻
Sport 就會用

會跑山踩山,會用case
啱啱轉轉吓錶面成隻錶freeze咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞