Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
而家隻s1擺左係櫃裡面舖塵

點解?

老老豆豆真係冇乜用
s0 會員
我有3隻二手 s2,有冇巴打收?

咩色有冇保?放幾錢?留個tg
有跑步既巴絲,我想買隻跑步聽到歌有GPS既,同埋唔想帶電話..
請問S2 GPS係咪仲係唔准?淨係帶錶落街係咪有時會無GPS? S2出左咁耐,唔知而家有無好D,d App有無整合得好d..
睇過市面仲有隻Tomtom cardio +Music,不過LIHKG無人討論過

Tomtom 好用,GPS一開定位有啲慢但算是十分準確,仲有游水同單車mode。正常用當三四日叉一次就得。我個人非常推薦。

有意
而家隻s1擺左係櫃裡面舖塵

點解?

老老豆豆真係冇乜用

係一隻錶囉

有意

幾錢
點解待機唔用一日可以跌15%

?$

?$

$? 咩色咩款?
點解待機唔用一日可以跌15%

唔係多左個咩新mode🤔

咩色咩款咩價
智能手錶新手, 想問有無人用facer watchmaker 果D錶面app?

每日換一款世界名錶都好好玩, 但似乎某D牌子連玩都唔比玩, 出埋律師信唔比人整電子錶面, eg.
vacheron constantin 呢D, 出晒律師信, 想問仲有乜渠道可以搵到呢D錶面下載

vacheron constantin 呢D, 出晒律師信, 想問仲有乜渠道可以搵到呢D錶面下載

其實, 唔好浪費時間啦, 人地傳統錶同電子錶個錶面一睇就得得出個分別, 專登用MON 去模擬呢啲錶面個效果真係好柒下.

所以, 無謂攪咁多野, 用返一係DIGITAL 一係普通ANALOG個仲靚.

簡簡單單
有冇知點解 實用 錶面冇指針

但我錶睇同㩒入去有指針嘅

一定有架喎應該
係咪隻色太淺&同分針咁岩重疊左?

一定有架喎應該

Sorry講錯咗
應該係刻度
III:

IV:
有冇人試過用用黑畫面,hard reset同放電都救唔番... (無電後叉電會見到差電線畫面但幾秒之後就會變返黑畫面)八個月前試過一次之後寄咗去星加坡整點知上個禮拜又來一鑊...

再整

一定有架喎應該

Sorry講錯咗
應該係刻度
III:

IV:

好耐嘅bug
我都有興趣放隻s2 太空灰鋁
另外買左條仿鋼錶帶
有興趣 pm
https://t.me/hugogolau

其實, 唔好浪費時間啦, 人地傳統錶同電子錶個錶面一睇就得得出個分別, 專登用MON 去模擬呢啲錶面個效果真係好柒下.

所以, 無謂攪咁多野, 用返一係DIGITAL 一係普通ANALOG個仲靚.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞