Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
諗緊s1定s2
同埋凶宅、胃信𠴱d係咪平少少
諗緊s1定s2
同埋凶宅、胃信𠴱d係咪平少少

s2個mon都靚啲 又有gps ..
啲百佳呀姐真係識用aw嘟易賞錢?

counter 有部機向外的
專畀客自己嘟bar code

係咪嘟易賞錢張卡草分嗰張

仲有咩可以嘟呢

點樣將個code入落個wallet度 唔識 啱啱先知有依樣嘢
啲百佳呀姐真係識用aw嘟易賞錢?

counter 有部機向外的
專畀客自己嘟bar code

係咪嘟易賞錢張卡草分嗰張

仲有咩可以嘟呢

點樣將個code入落個wallet度 唔識 啱啱先知有依樣嘢

手機入
錶會sync
想入隻s1
其實係咪真係好易花?
想入隻s1
其實係咪真係好易花?

睇彩數
想入隻s1
其實係咪真係好易花?

睇彩數

我個隻戴左4個月
都冇花過
多唔多係係隻錶用apple pay?
要SET密碼好似好麻煩
要SET密碼好似好麻煩

個人覺得錶方便過手機用

呢個功能

但我應該好少機會戴住嚟用macbook 因為極少拎部機出街
要SET密碼好似好麻煩

個人覺得錶方便過手機用

SET密碼 其實無影響
你iphone開過鎖一次已經解左, 唔洗用aw打密碼

見大家成日整花個mon,我上大陸搵到隻mon貼,完全無白邊,隱形,保護性唔錯,上圖用左大半年先有少少起邊,大家有興趣我可以大量幫大家拎貨,唔過30$張

見大家成日整花個mon,我上大陸搵到隻mon貼,完全無白邊,隱形,保護性唔錯,上圖用左大半年先有少少起邊,大家有興趣我可以大量幫大家拎貨,唔過30$張

我睇你張相都見到條邊喎
完全無架
帶緊s0鋼,仲好好用

我都想入返隻, 而家好平, 千尾都有交易.
相反S2 鋼二手都要4K幾, 4K 買隻Apple watch 真係買唔落手...
(Sport 版唔考慮, 鋁色上手真係同鋼差太遠)

邊度有,想買返隻s0黑鋼
帶緊s0鋼,仲好好用

我都想入返隻, 而家好平, 千尾都有交易.
相反S2 鋼二手都要4K幾, 4K 買隻Apple watch 真係買唔落手...
(Sport 版唔考慮, 鋁色上手真係同鋼差太遠)

邊度有,想買返隻s0黑鋼

DCFever/Carosell 都有啲原封未開賣
完全無架

???
正常人一睇就應該知係反光,無反光睇圖2,我都講左用左大半年有少少反邊,唔解釋禁多

係咪軟膜?
兩星期前買咗一隻軟膜 都還可以 但件衫成日"Hi"到塊膜左下角,所以宜家都起左小小白邊,夏天衫可能會好啲,有好用嘅軟膜求介紹

求LINK
兩星期前買咗一隻軟膜 都還可以 但件衫成日"Hi"到塊膜左下角,所以宜家都起左小小白邊,夏天衫可能會好啲,有好用嘅軟膜求介紹

巴打呢條帶有無Navy ?
S1 hello everyone

有無link?
係軟膜呀,大陸買,如果多人要可以帶堆返黎,可能一大堆買可以叫佢平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞