Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
啱啱買左s2,好想入歌,係咪一定要經過電腦?
Btw 個WhatsApp 好廢,無奈最多用既功能就係佢

唔洗 手機set
Apple 垃圾

㸃入?

唔洗 手機set
Apple 垃圾

㸃入?

有冇舖頭會整apple watch裂玻璃?
幾錢左右?

Force touch moon 答你唔到
Apple 搞算喇
又唔買ac+

Watch 點kill apps

唔洗 手機set
Apple 垃圾

㸃入?

巴打, 係咪只能SYNC APPLE MUSIC 啲歌.?
我用緊HKBN 個MUSIC ONE APP , 係咪SYNC 唔到...

開其他app等佢冇ram自動kill?

唔洗 手機set
Apple 垃圾

㸃入?

我用緊HKBN 個MUSIC ONE APP , 係咪SYNC 唔到...

佢有出watch apps 可能果度有得set
冇就bye

唔洗 手機set
Apple 垃圾

㸃入?

佢有出watch apps 可能果度有得set
冇就bye

thanks bro.
想問下Spotify係咪可以Offline Download歌落Watch,跑步淨係戴錶唔帶電話都聽到歌?
想問下Spotify係咪可以Offline Download歌落Watch,跑步淨係戴錶唔帶電話都聽到歌?

即刻唔想買

即刻唔想買

Bye

即刻唔想買

Bye

bye

即刻唔想買

Bye

bye

我見KKBOX 有支援AW,
係咪都可以download 落AW 度?
series 2 鋁殼撞凹有無得攪?
series 2 鋁殼撞凹有無得攪?

你想點攪

即刻唔想買

Bye

bye

我見KKBOX 有支援AW,
係咪都可以download 落AW 度?

開其他app等佢冇ram自動kill?

How to kill Apple Watch apps
Press and hold down the side button until the shut down screen appears.
Press and hold the digital crown to force quit the active app.
見佢仲未auto kill
Google 下點force kill 算

用緊呢個 外殼連錶帶
個殼有防水功能(但s2黎講有d多餘)

求 link, thx
我係開post link嘅原作者
想執下我個原po
有冇嘢建議?
想執下我個原po
有冇嘢建議?

更新下個suggested app
想執下我個原po
有冇嘢建議?

呢個大家可以幫幫手
想執下我個原po
有冇嘢建議?

開個google form access 畀人改先
頭先跌爆錶面
除左apple 邊度可以換返?

大陸

點解唔搵apple
冇買care+

原來仲未過保養
一於拎去apple 問問先

去左士多拎報價
$1788 全隻換
所位新買巴打記得買埋apple care 唔好慳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞