Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
淘寶表帶係咪一定唔可以集運?

何出此言?

何出此言?

好多都不能

何出此言?

好多都不能

點會呀 我都訂定幾十條喎 冇問題

何出此言?

好多都不能

點會呀 我都訂咗幾十條喎 冇問題

何出此言?

好多都不能

私集啦

何出此言?

好多都不能

私集啦

邊間好@@

何出此言?

好多都不能

私集啦

邊間好@@

表情撚
D apps 好雞
D apps 好雞

係有時好快 有時慢到等到你想除左佢掉落地

想問下點解長期都loading data?
連咗apple watch先會咁

enable左sync app/ photo
利申9up

iPhone 問題,我無 watch都有時都會

enable左sync app/ photo
利申9up

應該係,但關唔到
除非delete咗個photo face

iPhone 問題,我無 watch都有時都會

reboot就得

呢個bug iOS7已經有
D apps 好雞

只要唔係原廠app都好撚慢, 個時間仲慢過係褲袋拎部i瘋出黎
仲諗緊買 watch定garmin定其他android wear

更新完之後nrc係咁彈app

更新完之後nrc係咁彈app

我好生性
可能連手機用
D apps 好雞

只要唔係原廠app都好撚慢, 個時間仲慢過係褲袋拎部i瘋出黎

覆whatsapp 揀emoji好似hang左機咁
咁差?咁我係咪買android wear 好d
第一代裂咗mon 未過保冇apple care
知唔知大約整幾錢

裂咗係冇分過唔過本身一年保養期 Sport版 $1548
咁差?咁我係咪買android wear 好d

開apps真係估佢唔到 一時快一時慢

我睇完d片 想玩samsung 果隻 不過 ***不了
我都有諗過***隻s3,不過之前睇又話同iPhone 對應唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞