Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
想買隻送俾女朋友做運動慢跑 想問下除左去apple買有冇咩地方係平d

白皮膚襯白色好唔好睇?易唔易污糟

想買隻送俾女朋友做運動慢跑 想問下除左去apple買有冇咩地方係平d

皮膚白襯粉紅色

白色話唔易污糟你信唔信
見仲有人信我,推返apple watch 軟膜團購,儲夠4張就上去買,30$連平郵

上邊係一開始貼既時候禁,完全隱形,用左大約半年就有少少入塵,會好似下面禁,但實物唔明顯,保護性唔錯,係大陸買,包裝各樣都影左上黎,真心有興趣既,我放假上去幫你地買幾張,可填表留個電話我俾更加資料你地,抱歉大陸野唔知點俾證明你地唔係想賺錢

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvGKKJvoROJsACW-HvuPD_LcWzAGnE9vlaudOk4X-GOXEgjg/viewform?usp=sf_link

夠數了,仲有人可以繼續回,我e兩日內上去

巴打仲上唔上去買

個次買左4張寄哂,如果多人要先再上去,上次買個幾個巴打用成點?
想問如果買隻S2,用moov app, 加副游泳耳機游泳可唔可行

皮膚白襯粉紅色

係咪上Apple online store有咩款就係得咁多?

定係walk in會多啲款簡

手細係咪都大錶面好睇啲

白色話唔易污糟你信唔信

邊到買平啲
如果買左s0既apple care兩年後換左佢會點計?補錢upgrade 去s2?(假設s1都斷左貨)

問過,佢地會寄番美國換隻翻新S0 比你
我暫時仲未捨得洗咁多錢買smart watch
驚好快out date

S1平玩

我都係用緊s1 鋁咋
都係用黎計下步數 livescore 睇下比分

但真係好想買隻鋼 不過始終係電子野 怕會out
最大原因係冇錢

S0鋼表示買左AC+換左新機好抵

要補幾多錢?

Free
如果買左s0既apple care兩年後換左佢會點計?補錢upgrade 去s2?(假設s1都斷左貨)

問過,佢地會寄番美國換隻翻新S0 比你

唔係寄去新加坡咩

好舒服呢條帶
用原裝皮loop/淘鋼帶一係好緊一係好鬆

想問呢條帶係邊度買?

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【苹果apple watch 真皮表带 watch2爱马仕折叠扣真皮手表带苹果表】¥3bffoUlc45¥http://c.b1wt.com/h.VwNEWJ?cv=3bffoUlc45&sm=db6d72

會吾會甩色
有冇人試過成個mon爆咗

有買AppleCare 知唔知整番要幾錢
用左三個月都冇 好心痛

爆到感樣你隻手有冇燒傷

冇啊 係跌左落石地到就爆開咗
有買apple care 加幾百蚊可以換全新, 唔洗整
見仲有人信我,推返apple watch 軟膜團購,儲夠4張就上去買,30$連平郵

上邊係一開始貼既時候禁,完全隱形,用左大約半年就有少少入塵,會好似下面禁,但實物唔明顯,保護性唔錯,係大陸買,包裝各樣都影左上黎,真心有興趣既,我放假上去幫你地買幾張,可填表留個電話我俾更加資料你地,抱歉大陸野唔知點俾證明你地唔係想賺錢

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvGKKJvoROJsACW-HvuPD_LcWzAGnE9vlaudOk4X-GOXEgjg/viewform?usp=sf_link

夠數了,仲有人可以繼續回,我e兩日內上去

巴打仲上唔上去買

個次買左4張寄哂,如果多人要先再上去,上次買個幾個巴打用成點?

我都想買啊
之前買左apple 隻皮錶帶
經常做運動出汗照帶住

又唔會污糟 幾好野

好舒服呢條帶

想問呢條帶係邊度買?

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【苹果apple watch 真皮表带 watch2爱马仕折叠扣真皮手表带苹果表】¥3bffoUlc45¥http://c.b1wt.com/h.VwNEWJ?cv=3bffoUlc45&sm=db6d72

會吾會甩色

用左一個月暫時未甩
但淘寶野你都唔預佢會好似真貨咁
粗用ok既
你想耐用比貴少少買升級版應該唔錯
Walk in有冇aluminium現貨?

好舒服呢條帶

想問呢條帶係邊度買?

會吾會甩色

用左一個月暫時未甩
但淘寶野你都唔預佢會好似真貨咁
粗用ok既
你想耐用比貴少少買升級版應該唔錯

升級版多個扣?

打定電話去問安全d,因為尼龍版無晒,上次去有d色都oos

打定電話去問安全d,因為尼龍版無晒,上次去膠帶有d色都oos
你地會唔會襯返iphone隻色?
我用jet black iphone7覺得金色watch好靚
但唔襯返黑色又好似美中不足咁
我用jet black iphone7覺得金色watch好靚

唔會
錶算係裝飾物
應該買自己覺得靚果隻

唔會
錶算係裝飾物
應該買自己覺得靚果隻

yes,
watch 要襯都最多係襯衫
iphone 係device

絕對唔會想戴隻RG喺手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞