Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
用watch apple pay真係幾方便
早幾日買kfc 部6s+整極都唔得
反而隻watch一拍落下就搞掂

兩邊都睇彩數

我本身都係咁諗,哩幾日都刻意用多左佢黎試下,暫時都好過用電話

有時touch id 柒左
用watch 係方便既

watch冇試過失敗喎
超級方便
啱啱搭巴士用手甚喺玻璃度瞓,瞓醒隻aw痴咗喺玻璃度 張軟貼太勁 要用力先甩到
用watch apple pay真係幾方便
早幾日買kfc 部6s+整極都唔得
反而隻watch一拍落下就搞掂

兩邊都睇彩數

我本身都係咁諗,哩幾日都刻意用多左佢黎試下,暫時都好過用電話

有時touch id 柒左
用watch 係方便既

watch冇試過失敗喎
超級方便

我樓下間m記成日fail 之後好唔好意思拎現金
試左三個跑步app 分享下:
Nike 果個app 跑步好準喎
今日剩係拎隻錶落去跑,返去同步返條路線一樣

果個runkeeper 拎埋手機係身都唔知飛左去邊

UA Record 果個應該係最好,最詳細!
但唔知點解一定要用手機開app 先可以tracking 到

以check 路線計 Nike > UA >>>>runkeeper

巴打個watch nike app會唔會好難更新到個每月紀錄
試左三個跑步app 分享下:
Nike 果個app 跑步好準喎
今日剩係拎隻錶落去跑,返去同步返條路線一樣

果個runkeeper 拎埋手機係身都唔知飛左去邊

UA Record 果個應該係最好,最詳細!
但唔知點解一定要用手機開app 先可以tracking 到

以check 路線計 Nike > UA >>>>runkeeper

巴打個watch nike app會唔會好難更新到個每月紀錄

Apple > Strava = runkeeper > nike
不過自己用開garmin 同strava 去儲里數
所以一定唔會用Apple
新色

新色

好柒
新色

好柒

OREO
新色

好柒

OREO

新色

好柒

OREO

我覺得靚
本身隻nike條帶買左返黎都無用過
呢條反而有興趣
買左之前巴打介紹個隻水凝膜
好q難貼
貼左兩塊都fail

唔係掛

貼極都飛起條邊
同埋好滑好難固定
好q難貼
貼左兩塊都fail

唔係掛

貼極都飛起條邊
同埋好滑好難固定

我成功左,要用風筒吹,之後用手每邊禁實30秒以上
好q難貼
貼左兩塊都fail

唔係掛

貼極都飛起條邊
同埋好滑好難固定

噴太多水
好q難貼
貼左兩塊都fail

唔係掛

貼極都飛起條邊
同埋好滑好難固定

謝教學
我嗰張仲未到手 仲喺fd度

周圍黐
係咪有得用nike running 個app

yes

yes

S1冇gps嘅話咁計唔計到跑邊

yes

S1冇gps嘅話咁計唔計到跑邊

連手機拎 跑要帶埋手機
有無app做到離線聽歌 只帶aw
有無app做到離線聽歌 只帶aw

Spotify 就快有,希望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞