Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
去深水埗買左個mon貼玩下 屌你有白邊

有冇相?
想睇下有幾on9

琴日貼咗張,都有小小白邊

之前北上買個隻 有冇人講下用成點?好似無講人

有冇人用緊陶瓷or見過人用
其實幾靚

淘寶軟貼,用咗兩星期
暫時時正常

淘寶軟貼,用咗兩星期
暫時時正常

求LINK

淘寶軟貼,用咗兩星期
暫時時正常

求LINK

用緊全包套 開始覺得厚同變黃
link plz
想問下Spotify係咪可以Offline Download歌落Watch,跑步淨係戴錶唔帶電話都聽到歌?

就快有,官方app

Source: Spotty/Snowy 個dev

簡單嚟講,有人整咗一個App叫 Spotty,用 Spotify API 可以入歌落 Apple Watch

後來因法律原因?改咗名做Snowy,但一直都 beta

11/4 個Dev 公佈,佢會同 Spotify 合作,Apple Watch App 會係官方 update 出現

Spotty Beta Demo
https://youtu.be/-KoOBKStQd4

岩岩入手 想問下個心跳燈係長開?

淘寶軟貼,用咗兩星期
暫時時正常

求LINK

link plz

牌子Wiserpowe
用耐咗應該都會黃

戴住到佢check到咪熄
sor 圖已側

s0轉s2
38轉42
好爽

s0轉s2
38轉42
好爽

咁隻S0 你會賣左佢?

戴住到佢check到咪熄

新入手,reboot佢一次就唔會長開

s0轉s2
38轉42
好爽

咁隻S0 你會賣左佢?

賣唔到啦
開關制壞左
背面又甩哂色
[ig]https://na.cx/i/o7Wa48N.jpg[/img]
s0轉s2
38轉42
好爽

咁隻S0 你會賣左佢?

賣唔到啦
開關制壞左
背面又甩哂色

兩年換一隻,Rich
想收隻2手黑鋼42,s0 s2都冇所謂,邊度有得買?

淘寶軟貼,用咗兩星期
暫時時正常

求LINK

link plz

牌子Wiserpowe
用耐咗應該都會黃

呢隻之前都有巴打推介過
想問下Spotify係咪可以Offline Download歌落Watch,跑步淨係戴錶唔帶電話都聽到歌?

就快有,官方app

Source: Spotty/Snowy 個dev

簡單嚟講,有人整咗一個App叫 Spotty,用 Spotify API 可以入歌落 Apple Watch

後來因法律原因?改咗名做Snowy,但一直都 beta

11/4 個Dev 公佈,佢會同 Spotify 合作,Apple Watch App 會係官方 update 出現

Spotty Beta Demo
https://youtu.be/-KoOBKStQd4

咁可以諗下用spotify
啱啱先cut Spotify 諗住轉投Apple music
啱啱先cut Spotify 諗住轉投Apple music

Apple music 真係好撚柒
唔想用
我淘張貼又唔錯, 水凝膜

另外大家有冇買 充電架?
之前見過有巴打用lego 砌, 搞到我都想DIY

DIY

DIY

我見淘寶賣百幾蚊人仔

個水凝膜淘咗落嚟無左支水

個水凝膜淘咗落嚟無左支水

叫佢重發
我貼衰左佢都重發俾我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞