Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
用左一日就花左,

小弟甘拜下風

訓教戴住就奶野

慘😨
我果日亨埋條燈柱度都冇事

睇彩數
我都跌過兩次

睇彩數
我都跌過兩次

睇個物料硬唔硬得過隻玻璃的

睇彩數
我都跌過兩次

睇個物料硬唔硬得過隻玻璃的

屋企地磚
用左一日就花左,

小弟甘拜下風

訓教戴住就奶野

慘😨

好灰, 好在買左阿婆保護
跌撚爆左隻s1鋼版 問過apple整返要around2000蚊
有冇人知除左apple仲有邊到有得整
跌撚爆左隻s1鋼版 問過apple整返要around2000蚊

S1 鋼 Mod 左?

我手好幼 38都略嫌大

我42都覺好細

我係絲

咁女仔38都ok嘅

最近我都煩緊38mm 定42mm 嘅問題.
其實我唔覺咩男仔42/女仔38...
我係仔, 不過隻手得165CM 左右, 去APPLE STORE 試實物, 又覺得42MM 差唔多, 38MM 有少少細. 但係影相出黎42MM 成個盾咁好柒(其實我唔明而家個潮流做MUD 9, 啲人戴46MM 錶咁撚大, 做咩姐係到扮Capital America?), 38MM 影出黎就正常.......

而家都唔知點.

係mm
用左一日就花左,

小弟甘拜下風

訓教戴住就奶野

慘😨

好灰, 好在買左阿婆保護

反正都無Sleep Tracking, 可必戴住訓呢
帶緊s0鋼,仲好好用
帶緊s0鋼,仲好好用

我都想入返隻, 而家好平, 千尾都有交易.
相反S2 鋼二手都要4K幾, 4K 買隻Apple watch 真係買唔落手...
(Sport 版唔考慮, 鋁色上手真係同鋼差太遠)

我係絲

咁女仔38都ok嘅

最近我都煩緊38mm 定42mm 嘅問題.
其實我唔覺咩男仔42/女仔38...
我係仔, 不過隻手得165CM 左右, 去APPLE STORE 試實物, 又覺得42MM 差唔多, 38MM 有少少細. 但係影相出黎42MM 成個盾咁好柒(其實我唔明而家個潮流做MUD 9, 啲人戴46MM 錶咁撚大, 做咩姐係到扮Capital America?), 38MM 影出黎就正常.......

而家都唔知點.

係mm

Lm

S1 鋼 Mod 左?

S0鋼先岩 白

S1 鋼 Mod 左?

S0鋼先岩 白

係邊度買好 apple store定係胃信?

S1 鋼 Mod 左?

S0鋼先岩

我想問點解wtsapp回覆成日轉左英文
已經較左中文
我想問點解wtsapp回覆成日轉左英文
已經較左中文

好似based on 對方msg
依家入手s1好唔好?最吸引你哋買嘅原因係咩?
依家入手s1好唔好?最吸引你哋買嘅原因係咩?

睇時間
前日入左隻s2
係咪部手機同隻錶距離越遠 會越食電?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞