Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
花左要點先換到新? 岩岩買左ac+

大力掉落地再畀錢

有無人試過喺天才面前咁做? 我想像到個畫面

面前真係好賤
意外保姐

好舒服呢條帶
用原裝皮loop/淘鋼帶一係好緊一係好鬆

想問呢條帶係邊度買?

衰撚過我之前隻fenix 2

原本條線係點嫁?sosad

我用Runkeeper 又ok 可能我跑海邊 gps收得好d
之前用開Runtastic 但佢未出watch standalone mode
出左會轉番去

我用Runkeeper 又ok 可能我跑海邊 gps收得好d
之前用開Runtastic 但佢未出watch standalone mode
出左會轉番去

跑步既你地 買大錶定細錶
樓主

沿住條黑線來回
上左3.2 唔錯
話時話白癡一問, Apple Watch唔可以連iPad架

出左會轉番去

出左會轉番去

講真aw 仲係做到運動嘅運動錶而已
Garmin 出左935xt, 好撚靚仔

唔得
如果買左s0既apple care兩年後換左佢會點計?補錢upgrade 去s2?(假設s1都斷左貨)

唔得

冇watch apps
所以唔得
如果買左s0既apple care兩年後換左佢會點計?補錢upgrade 去s2?(假設s1都斷左貨)

大把spare, 比返部s0你

唔得

冇watch apps
所以唔得

Jailbreak會唔會有可能得
同埋各位巴打有冇猄皮表帶介紹
之前見人話有ac+花左都換得,定一定要爛/壞先換得
見仲有人信我,推返apple watch 軟膜團購,儲夠4張就上去買,30$連平郵

上邊係一開始貼既時候禁,完全隱形,用左大約半年就有少少入塵,會好似下面禁,但實物唔明顯,保護性唔錯,係大陸買,包裝各樣都影左上黎,真心有興趣既,我放假上去幫你地買幾張,可填表留個電話我俾更加資料你地,抱歉大陸野唔知點俾證明你地唔係想賺錢

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvGKKJvoROJsACW-HvuPD_LcWzAGnE9vlaudOk4X-GOXEgjg/viewform?usp=sf_link

夠數了,仲有人可以繼續回,我e兩日內上去

巴打仲上唔上去買
之前見人話有ac+花左都換得,定一定要爛/壞先換得

其實要錢換得兩次
你sure 咁快就換?
而家想入s0鋼是否不智
而家想入s0鋼是否不智

而家想入s0鋼是否不智

S1好啲嘛
nike plus 已經係最準 其他不值一提
而家想入s0鋼是否不智

S1好啲嘛
唔會好易花咩? 好似個個都花得好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞