Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
點解我會回post其實係因為我淘過5隻唔同mon貼,香港yahoo拍賣買過2-3隻,都係有白邊,起邊,好明顯問題,自從買完依隻,真係好用到不得了,諗住推薦,大陸買點俾link,儲夠4張先買,係因為一人收多10$,扣完郵費,有30幾$夠我來回,專登上去幫你地買,無諗過禁樣俾人話,真係覺得禁多陰謀論搞到成日有罵戰,唔清楚唔介意問,但一介入就用賺錢騙錢心態定論人,唔明你地咩心態

你個隻係咪角會開叉個隻? 睇唔清楚,如果真係好用 30蚊張又真係唔貴 淘寶都要3 40蚊人仔,但可能入面有兩張,質量好 1張30 唔洗成日換都ok.

唔起角架,我用左最少九個月,whatsapp 影段影片你睇下都得
點解我會回post其實係因為我淘過5隻唔同mon貼,香港yahoo拍賣買過2-3隻,都係有白邊,起邊,好明顯問題,自從買完依隻,真係好用到不得了,諗住推薦,大陸買點俾link,儲夠4張先買,係因為一人收多10$,扣完郵費,有30幾$夠我來回,專登上去幫你地買,無諗過禁樣俾人話,真係覺得禁多陰謀論搞到成日有罵戰,唔清楚唔介意問,但一介入就用賺錢騙錢心態定論人,唔明你地咩心態

你個隻係咪角會開叉個隻? 睇唔清楚,如果真係好用 30蚊張又真係唔貴 淘寶都要3 40蚊人仔,但可能入面有兩張,質量好 1張30 唔洗成日換都ok.

我搵左好耐都無乜好用
用緊張廢貼

好靚
見仲有人信我,推返apple watch 軟膜團購,儲夠4張就上去買,30$連平郵

上邊係一開始貼既時候禁,完全隱形,用左大約半年就有少少入塵,會好似下面禁,但實物唔明顯,保護性唔錯,係大陸買,包裝各樣都影左上黎,真心有興趣既,我放假上去幫你地買幾張,可填表留個電話我俾更加資料你地,抱歉大陸野唔知點俾證明你地唔係想賺錢

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvGKKJvoROJsACW-HvuPD_LcWzAGnE9vlaudOk4X-GOXEgjg/viewform?usp=sf_link

我搵左好耐都無乜好用
用緊張廢貼

真心灰,淘寶個堆我買過哂,張張根本一樣,貼完,四條勁厚白邊

輕鬆DIY

輕鬆DIY

幾正

輕鬆DIY

幾正

低成本 又fit
重唔洗訂
輕鬆DIY

Apple watch 離線聽歌係唔係得apple music 先做到?

臨時stand
近排想轉皮錶帶,淘寶啲皮帶穩唔穩陣?唔想用用下成隻甩鬼左都唔知
近排想轉皮錶帶,淘寶啲皮帶穩唔穩陣?唔想用用下成隻甩鬼左都唔知

order咗,等集運

order咗,等集運

有冇link睇下

order咗,等集運

等你用後報告

臨時stand

臨時stand

其實幾靚

counter 有部機向外的
專畀客自己嘟bar code

係咪嘟易賞錢張卡草分嗰張

仲有咩可以嘟呢

點樣將個code入落個wallet度 唔識 啱啱先知有依樣嘢

手機入
錶會sync

都係唔知點入 我scan個qr code佢話係無可用嘅憑證

因為唔係入wallet
依家先見到
睇faq 用咩apps

唔該哂 連759都入到
有無咩鋼錶帶推介?
有無咩鋼錶帶推介?

買個adaptor再配返普通啲錶帶

This
有新限定色尼龍錶帶
黑sport配咩色靚
S2 跑步用runkeeper GPS唔係好準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞