Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
想問下WhatsApp 係咪多過一個message 就睇唔到同冇得reply 架啦

要拉返落黎睇
即時會睇唔到, 好柒

好鬼廢喎
想問下WhatsApp 係咪多過一個message 就睇唔到同冇得reply 架啦

要拉返落黎睇
即時會睇唔到, 好柒

好鬼廢喎

唔好用 掉撚左佢

要拉返落黎睇
即時會睇唔到, 好柒

好鬼廢喎

唔好用 掉撚左佢

咁又唔好 買黎唔用好浪費姐

要拉返落黎睇
即時會睇唔到, 好柒

好鬼廢喎

唔好用 掉撚左佢

whatsapp watch app 真係好落後
人地line, wechat, telegram, fb msg都有
搞到回覆好廢

要拉返落黎睇
即時會睇唔到, 好柒

好鬼廢喎

唔好用 掉撚左佢

人地line, wechat, telegram, fb msg都有
搞到回覆好廢

你都on9
邊有apps
果個mirror notifications 黎咋

要拉返落黎睇
即時會睇唔到, 好柒

好鬼廢喎

唔好用 掉撚左佢

搞到回覆好廢

你都on9
邊有apps

唔係架 WeChat 同telegram 真係有得裝apps 去自己send message 俾人架

要拉返落黎睇
即時會睇唔到, 好柒

好鬼廢喎

唔好用 掉撚左佢

搞到回覆好廢

你都on9
邊有apps

唔係架 WeChat 同telegram 真係有得裝apps 去自己send message 俾人架

WhatsApp 淨係得人地send 俾你係通知到reply
冇得自己發起message 去搵人

要拉返落黎睇
即時會睇唔到, 好柒

好鬼廢喎

唔好用 掉撚左佢

搞到回覆好廢

你都on9
邊有apps

Whatsapp 撚有apps
屌緊whatsapp 廢
咁係apple 垃圾
岩岩買左隻sport版

番到屋企先想買apple care
用個網上登記

個咩咩診斷
屌你老味 整廿次都唔撚得
又reset all 又熄機再開

屌臭閪
無鳩哂心情

明朝打去電話買
有無巴打知電話買apple care 麻唔麻煩
岩岩買左隻sport版

用個網上登記

個咩咩診斷

屌臭閪
無鳩哂心情

明朝打去電話買

電話買都要遠端診斷 情況將會同你今日一樣,仲要有條友喺電話隔離等你
落store買啦
岩岩買左隻sport版

用個網上登記

個咩咩診斷

屌臭閪
無鳩哂心情

明朝打去電話買

電話買都要遠端診斷 情況將會同你今日一樣,仲要有條友喺電話隔離等你
落store買啦

落士多買
要親身帶埋錶落去??

另外想問Spotify 同whatsapp
應該裝咩iwatch app
有冇人試過一隻apple watch 連兩部電話?(同一個apple ID)
因為岩岩出多部se for 工作用途,兩部電話既訊息同來電都show 到出黎?

今朝個gps究極級失控
痴媽筋 成條錯哂 最後飛埋過對面海
跑左5k 入Spilt 唔知點解有12個1k spilt

過兩日再係咁就轉app

轉其他apps 會唔會咁

我星期三俾多一次機會佢

報告各位
今日跑完 路線完美tracked 一樣用 Runkeeper 冇轉app

今日做左樣野先開始跑 唔肯定關唔關事
我番去用pc睇番上兩次飛落海 都係一開波既時候 track錯
平時我一出lift離開大堂就開波
今日專登先行開幾十米 希望佢個gps準確d先開波
結果就冇事

星期五再試
岩岩買左隻sport版

用個網上登記

個咩咩診斷

屌臭閪
無鳩哂心情

明朝打去電話買

落store買啦

落士多買
要親身帶埋錶落去??

另外想問Spotify 同whatsapp
應該裝咩iwatch app

睇下faq 先
apple care 加幾錢換新?s1

588?
啱啱買左s2,好想入歌,係咪一定要經過電腦?
Btw 個WhatsApp 好廢,無奈最多用既功能就係佢
啱啱買左s2,好想入歌,係咪一定要經過電腦?
Btw 個WhatsApp 好廢,無奈最多用既功能就係佢

唔洗 手機set
Apple 垃圾
琴日帶住錶帶住電話行山, 好似問題唔大,係因為個電話連住左??
琴日帶住錶帶住電話行山, 好似問題唔大,係因為個電話連住左??

行山慢 又空曠 收得好好多
通常係D大廈邊穿插就出事
今日戴戴吓無啦啦自己reboot
綠先生🇹🇼巴打
而家隻s1擺左係櫃裡面舖塵
而家隻s1擺左係櫃裡面舖塵

點解?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞