Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
S2跑步唔帶電話跑gps有時有開有時冇開 跑前應該有咩凖備?
想問下nightstand mode有冇得唔自動熄mon
有新限定色尼龍錶帶
黑sport配咩色靚

莓紅

一陣辣到有印
有新限定色尼龍錶帶
黑sport配咩色靚

莓紅

睇緊械色同湖藍

一陣辣到有印

有新限定色尼龍錶帶
黑sport配咩色靚

莓紅

睇緊橙色同湖藍

番左貨,好開心

好靚

How much
睇完
冇隻啱
又或者等淘寶抄新色
Joox 有無方法整到係錶轉歌呢?
Joox 有無方法整到係錶轉歌呢?

睇睇faq 先問
近排用緊個app叫Pillow,可以sleep tracking同埋有smart alarm,暫時感覺良好

Pillow: Sleep tracking & analysis alarm clock by Neybox Digital Ltd.
https://appsto.re/hk/8w8x0.i

Between,而家759好似唔可以嘟stocard,淨係可以用官方app

好靚

How much

12.99USD

朋友送
近排用緊個app叫Pillow,可以sleep tracking同埋有smart alarm,暫時感覺良好

Pillow: Sleep tracking & analysis alarm clock by Neybox Digital Ltd.
https://appsto.re/hk/8w8x0.i

Between,而家759好似唔可以嘟stocard,淨係可以用官方app

我開手機嘟到
有咩case推介
見仲有人信我,推返apple watch 軟膜團購,儲夠4張就上去買,30$連平郵

上邊係一開始貼既時候禁,完全隱形,用左大約半年就有少少入塵,會好似下面禁,但實物唔明顯,保護性唔錯,係大陸買,包裝各樣都影左上黎,真心有興趣既,我放假上去幫你地買幾張,可填表留個電話我俾更加資料你地,抱歉大陸野唔知點俾證明你地唔係想賺錢

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvGKKJvoROJsACW-HvuPD_LcWzAGnE9vlaudOk4X-GOXEgjg/viewform?usp=sf_link

夠數了,仲有人可以繼續回,我e兩日內上去
有咩case推介

唔用case最好 頂多貼張mon貼
有咩case推介

唔用case最好 頂多貼張mon貼

一用左case 會柒左或者大舊左,我暫時未見到有case 笠左上去會靚
我想問下

係咪有原裝既 錶帶連接果個扣買?

幾錢?
我想問下

係咪有原裝既 錶帶連接果個扣買?

幾錢?

http://www.books.com.tw/products/N010731373

呢隻
係香港買錶帶邊到多選擇?
S2跑步唔帶電話跑gps有時有開有時冇開 跑前應該有咩凖備?

me2。nike run.
S2 跑步用runkeeper GPS唔係好準

Try Strava, I feel like is better than anyone
But still not very accurate.
係香港買錶帶邊到多選擇?

上網買啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞