Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
宜家重入唔入s2 好
幾千蚊 隻表又要買貼又case 人地帶撈都無你地咁麻煩

邊有得咁比
好似車咁 有人整鍍膜 有人就由佢
睇你喜好啫
幾千蚊 隻表又要買貼又case 人地帶撈都無你地咁麻煩

邊有得咁比
好似車咁 有人整鍍膜 有人就由佢
睇你喜好啫

今日同人地隻錶撞左下
結果我花左
Apple care + 忍夠花就換
冇帶一排冇電 依加差左成粒鐘都開唔番

差一晚

差一晚

差左成晚都唔著我應該點解試係隻錶定係差電收左皮

差一晚

Apple store / 睇下係咪火牛通緊電
想問Spotify係咪仲未有app?

差一晚

上左天才試係壞差電線

差一晚

上左天才試係壞差電線

天才解決到既問題就唔係問題

差一晚

上左天才試係壞差電線

天才解決到既問題就唔係問題

好在仲有保即刻換條新線比我
個digital crown成日好似卡住左咁 有無人都係咁
musiXmatch srl 的 Musixmatch Lyrics Finder
https://appsto.re/hk/d_cUA.i
幾好用

有意留TG
個digital crown成日好似卡住左咁 有無人都係咁

用暖水慢沖,一路沖一路轉

Source: Apple
試左三個跑步app 分享下:
Nike 果個app 跑步好準喎
今日剩係拎隻錶落去跑,返去同步返條路線一樣

果個runkeeper 拎埋手機係身都唔知飛左去邊

UA Record 果個應該係最好,最詳細!
但唔知點解一定要用手機開app 先可以tracking 到

以check 路線計 Nike > UA >>>>runkeeper

有意留TG

sorry 錯po
買左之前巴打介紹個隻水凝膜
好q難貼
貼左兩塊都fail
https://detail.tmall.com/item.htm?id=527898495664&toSite=main

想淘呢條皮帶但佢又唔比集運
有無巴打想買夾份順豐算
搵多兩個巴打一人運費$10到

直送幾錢

卖家直送 Contact seller for price ¥20.00 (建议购买前联系卖家,确定寄送至境外运费)

個價應該唔岩
要問下賣家
不過多數順豐,都要成30人仔首重

同埋我發覺有幾間錶帶都唔送集運,唔知點解

問左個賣家順豐20人仔
有人要買話我知,唔係既我自已買算

請問你買左未?我有性趣
買左之前巴打介紹個隻水凝膜
好q難貼
貼左兩塊都fail

唔係掛
https://detail.tmall.com/item.htm?id=527898495664&toSite=main

想淘呢條皮帶但佢又唔比集運
有無巴打想買夾份順豐算
搵多兩個巴打一人運費$10到

直送幾錢

卖家直送 Contact seller for price ¥20.00 (建议购买前联系卖家,确定寄送至境外运费)

個價應該唔岩
要問下賣家
不過多數順豐,都要成30人仔首重

同埋我發覺有幾間錶帶都唔送集運,唔知點解

問左個賣家順豐20人仔
有人要買話我知,唔係既我自已買算

請問你買左未?我有性趣

+1
用watch apple pay真係幾方便
早幾日買kfc 部6s+整極都唔得
反而隻watch一拍落下就搞掂

兩邊都睇彩數

兩邊都睇彩數

我本身都係咁諗,哩幾日都刻意用多左佢黎試下,暫時都好過用電話

兩邊都睇彩數

我本身都係咁諗,哩幾日都刻意用多左佢黎試下,暫時都好過用電話

有時touch id 柒左
用watch 係方便既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞