Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
https://detail.tmall.com/item.htm?id=527898495664&toSite=main

想淘呢條皮帶但佢又唔比集運
有無巴打想買夾份順豐算
搵多兩個巴打一人運費$10到
https://detail.tmall.com/item.htm?id=527898495664&toSite=main

有無巴打想買夾份順豐算

直送幾錢

有無巴打想買夾份順豐算

直送幾錢

卖家直送 Contact seller for price ¥20.00 (建议购买前联系卖家,确定寄送至境外运费)

個價應該唔岩
要問下賣家
不過多數順豐,都要成30人仔首重

同埋我發覺有幾間錶帶都唔送集運,唔知點解

有無巴打想買夾份順豐算

直送幾錢

卖家直送 Contact seller for price ¥20.00 (建议购买前联系卖家,确定寄送至境外运费)

個價應該唔岩
要問下賣家

問左個賣家順豐20人仔
有人要買話我知,唔係既我自已買算

有無巴打想買夾份順豐算

直送幾錢

個價應該唔岩
要問下賣家

問左個賣家順豐20人仔
有人要買話我知,唔係既我自已買算

或者間鋪其他野都得
唔連接電話,剩係戴住s1跑步,佢識唔識計距離?

唔識
s1無gps

唔識
s1無gps

仆街
早知唔慳果幾百

唔識
s1無gps

仆街
早知唔慳果幾百

利申帶埋手機
幾千蚊 隻表又要買貼又case 人地帶撈都無你地咁麻煩

利申冇買貼 買case

利申冇買貼 買case

淨買Apple Care+再買錶帶就夠啦

利申冇買貼 買case

淨買Apple Care+再買錶帶就夠啦

想問下S0買保護殻係咪可以買S1 d款

一樣size 一樣樣

行過見到玻璃貼買黎玩下 mit走佢算

一樣size 一樣樣

唔該巴打
點解淨係講硬件
有冇新app 玩得過?
暫時都係得fantastical 個整合最滿意
點解淨係講硬件
有冇新app 玩得過?
暫時都係得fantastical 個整合最滿意

唔明
runtastic跑步係咁crash點搞?

次次要重新開,又唔識用watch force close

用watch禁開始,中途crash

開iphone app發覺仲有計緊時,用watch開翻個app,只load到禁start個畫面,點禁都無反應

只可以restart watch再入app,禁start就會load翻你跑到邊

問題係跑10k crash幾次,series 2黑鋼
新入手 諗緊買唔買apple care
追post 話爆moon唔包?
想知apple carr 包啲咩
想知apple carr care包啲咩

是咪爆moon係意外 加錢換翻新?

用watch禁開始,中途crash

開iphone app發覺仲有計緊時,用watch開翻個app,只load到禁start個畫面,點禁都無反應

只可以restart watch再入app,禁start就會load翻你跑到邊

問題係跑10k crash幾次,series 2黑鋼

有無試過由watch個main screen度再入個apps
想知apple carr care包啲咩

是咪爆moon係意外 加錢換翻新?

Yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞