Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
淘咗兩條帶,一陣睇埋膜
膠好似正d,玻璃一陣用gesture界手

apple watch 軟膜團購,儲夠4張就上去買,30$連平郵,賺左車錢

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvGKKJvoROJsACW-HvuPD_LcWzAGnE9vlaudOk4X-GOXEgjg/viewform?usp=sf_link
兩星期前買咗一隻軟膜 都還可以 但件衫成日"Hi"到塊膜左下角,所以宜家都起左小小白邊,夏天衫可能會好啲,有好用嘅軟膜求介紹

巴打呢條帶有無Navy ?
S1 hello everyone

淘寶個堆我買過哂,你e隻勁易起角,又嘔心係四角界開左
睇中左隻 INCASE 尼龍錶帶,但官網買要30蚊USD運費
有無人係天貓買過? 想運費平D

https://www.incase.com/shop/apple-watch/incase-nylon-nato-band-for-apple-watch-42mm/black/
睇中左隻 INCASE 尼龍錶帶,但官網買要30蚊USD運費

https://www.incase.com/shop/apple-watch/incase-nylon-nato-band-for-apple-watch-42mm/black/

條帶好似好鬼長

條帶好似好鬼長

帶上手應該好似呢條咁

apple watch 軟膜團購,儲夠4張就上去買,30$連平郵,賺左車錢

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvGKKJvoROJsACW-HvuPD_LcWzAGnE9vlaudOk4X-GOXEgjg/viewform?usp=sf_link

30一張?
買左Apple Care+ 放心裸跑了
我買20$張,收多10$水腳錢,係呀30$張,寄平郵1.7$
我意思30$包左個平郵1.7$
下生意咁款
唔知有冇人狙擊你
諗住有正野幫大家團購,禁真係無link,如果狂擊,禁當我無講過野,唔哂時間
有咩令皮帶介紹下
諗住有正野幫大家團購,禁真係無link,如果狂擊,禁當我無講過野,唔哂時間

太熱心會起疑姐

禁你老母咩

禁你老母咩

20蚊張, 10蚊油水(50%), 幫得手團購又點會冇link, 即係local買架啦? 有冇實物/包裝睇下先?
都話上大陸既時候買入,點俾link,個10$諗住補貼下車錢,仲要有$1.7俾平郵,從來都唔回post,見好多人花mon,諗住有正野推薦下,你地想要地址我唔介意俾你自己去買,算數,30$張都有錢賺,淘寶都無啦,問下上面個師兄個張淘寶連郵錢幾錢
留名
點解我會回post其實係因為我淘過5隻唔同mon貼,香港yahoo拍賣買過2-3隻,都係有白邊,起邊,好明顯問題,自從買完依隻,真係好用到不得了,諗住推薦,大陸買點俾link,儲夠4張先買,係因為一人收多10$,扣完郵費,有30幾$夠我來回,專登上去幫你地買,無諗過禁樣俾人話,真係覺得禁多陰謀論搞到成日有罵戰,唔清楚唔介意問,但一介入就用賺錢騙錢心態定論人,唔明你地咩心態
啲百佳呀姐真係識用aw嘟易賞錢?

counter 有部機向外的
專畀客自己嘟bar code

係咪嘟易賞錢張卡草分嗰張

仲有咩可以嘟呢

點樣將個code入落個wallet度 唔識 啱啱先知有依樣嘢

手機入
錶會sync

都係唔知點入 我scan個qr code佢話係無可用嘅憑證

仲有咩可以嘟呢

點樣將個code入落個wallet度 唔識 啱啱先知有依樣嘢

手機入
錶會sync

因為唔係入wallet
依家先見到
睇faq 用咩apps

仲有咩可以嘟呢

手機入
錶會sync

睇頭post
有講必裝app
兩星期前買咗一隻軟膜 都還可以 但件衫成日"Hi"到塊膜左下角,所以宜家都起左小小白邊,夏天衫可能會好啲,有好用嘅軟膜求介紹

巴打呢條帶有無Navy ?
S1 hello everyone

淘寶個堆我買過哂,你e隻勁易起角,又嘔心係四角界開左

如果夏天唔知會唔會好啲,有冇好介紹
點解我會回post其實係因為我淘過5隻唔同mon貼,香港yahoo拍賣買過2-3隻,都係有白邊,起邊,好明顯問題,自從買完依隻,真係好用到不得了,諗住推薦,大陸買點俾link,儲夠4張先買,係因為一人收多10$,扣完郵費,有30幾$夠我來回,專登上去幫你地買,無諗過禁樣俾人話,真係覺得禁多陰謀論搞到成日有罵戰,唔清楚唔介意問,但一介入就用賺錢騙錢心態定論人,唔明你地咩心態

你個隻係咪角會開叉個隻? 睇唔清楚,如果真係好用 30蚊張又真係唔貴 淘寶都要3 40蚊人仔,但可能入面有兩張,質量好 1張30 唔洗成日換都ok.

個case好唔好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞