Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
如果唔帶Case,隻錶凹咗,錶面裂咗少少,你覺得型嘅,咁咪唔好帶Case囉!
如果唔帶Case,隻錶凹咗,錶面裂咗少少,你覺得型嘅,咁咪唔好帶Case囉!

咪係 唔好用傳統錶比啦
唔同手機 成大舊錶玉突哂出黎
Sport 版個mon脆到仆街 撞一撞都裂

咪係 唔好用傳統錶比啦

未至於一撞就裂
只係定位唔同傳統手錶
加上冇咩靚case 可以揀
Moon 貼質素未有好嘅(之前有個代訂 留名有其他買左既巴打再report)

咪係 唔好用傳統錶比啦

s2未必一撞就爆 藍寶石玻璃

咪係 唔好用傳統錶比啦

s2未必一撞就爆 藍寶石玻璃

問題不瘦降先係藍寶石

咪係 唔好用傳統錶比啦

邊撚關事. 大把傳統錶個玻璃面包得大過APPLE WATCH 塊玻璃.
係買Apple Watch 先咁撚"ALL 個"又貼又CASE....

咪係 唔好用傳統錶比啦

邊撚關事. 大把傳統錶個玻璃面包得大過APPLE WATCH 塊玻璃.
係買Apple Watch 先咁撚"ALL 個"又貼又CASE....

又樣係真 平時買錶邊到會搞咁多野

咪係 唔好用傳統錶比啦

正常戴錶應該少正面撞,多數側邊車落去
Apple watch凸晒一大力就玩完
傳統錶面有鋼圈包住最多撞凹少少,凸面就磨砂
仲有傳統錶面玻璃厚aw好多
帶唔帶Case,貼唔貼Mon嘅Keep低個電話!實有用!
申利:同間鋪無關係

帶唔帶Case,貼唔貼Mon嘅Keep低個電話!實有用!
申利:同間鋪無關係

爆玻璃$750
呢個價夠買applecare兼加錢換新

用緊呢個 外殼連錶帶
個殼有防水功能(但s2黎講有d多餘)

用緊呢個 外殼連錶帶

呢種機殻可接受
正常樣
tb好多透明膠殻
做完運動可以點清潔隻錶
做完運動可以點清潔隻錶

再問有無巴打可以比ac+條link我
做完運動可以點清潔隻錶

照用番槻
做完運動可以點清潔隻錶

我用水9沖完就算
做完運動可以點清潔隻錶

我用水9沖完就算

same

用緊呢個 外殼連錶帶

呢種機殻可接受
正常樣
tb好多透明膠殻

依個大約幾錢 幾有型

用緊呢個 外殼連錶帶

呢種機殻可接受
正常樣
tb好多透明膠殻

依個大約幾錢 幾有型

四百幾蚊 , PRICE.COM 搵 Catalyst CASE APPLE WATCH
有時我隻watch啲app會冇啦啦放到勁大
但我又唔知點宿返細 過一陣又邊正常
其實係邊事

用緊呢個 外殼連錶帶

呢種機殻可接受
正常樣
tb好多透明膠殻

依個大約幾錢 幾有型

四百幾蚊 , http://PRICE.COM 搵 Catalyst CASE APPLE WATCH

係,驚自己太粗用易整花既話可以一試
殼同機之間有層半透明軟膠包實部機
一來防水 二來連被殼整花隻錶既機會都無埋
有時我隻watch啲app會冇啦啦放到勁大
但我又唔知點宿返細 過一陣又邊正常
其實係邊事

唔明你問乜
放大縮小係靠digital crown
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞