Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
仲諗緊買 watch定garmin定其他android wear

睇你點用
Android wear用facer/watchmaker襯衫一流
AW就唔使煩
Garmin就貴到離晒譜
利申三樣都用過,而家AW

between 用iphone千祈唔好買android wear 裝唔到app,又淨係得push notification,早期kb得root可以an+iphone兩個一齊連都好啲,而家,不了

Garmin隻Fenix 5好唔抵玩咁
攪到我心大心細買aw定Fenix 5

5千幾...

Garmin 嚟緊有隻forerunner 935 好撚靚仔
Update 左watchos3.2, Nike 個app就short short 地,顯示唔到pacing, 同埋跑一陣就會hang, 跟住就自動quite app, 有無師兄都係咁?

屌佢老味跑左大半先crash

你wake screen 有無set "while in session" 個設定呀?
咁差?咁我係咪買android wear 好d

開apps真係估佢唔到 一時快一時慢

我睇完d片 想玩samsung 果隻 不過 ***不了

Me 刀想買隻an wear

an wear 要留意, standalone gps唔係隻隻都有, 就算有gps 都唔一定比第三方apps 用, ***就係咁, 佢個gps只可以比 *** heath用

但 狂換 an wear 圓錶表面真係好好玩

我google photo啲backup

屌AW幾時先有得玩

屌AW幾時先有得玩

平衡時空先有機會

屌AW幾時先有得玩

平衡時空先有機會

平行時空
Update 左watchos3.2, Nike 個app就short short 地,顯示唔到pacing, 同埋跑一陣就會hang, 跟住就自動quite app, 有無師兄都係咁?

你wake screen 有無set "while in session" 個設定呀?

剛剛開左
下次跑步試下先
唔該巴打
有跑步既巴絲,我想買隻跑步聽到歌有GPS既,同埋唔想帶電話..
請問S2 GPS係咪仲係唔准?淨係帶錶落街係咪有時會無GPS? S2出左咁耐,唔知而家有無好D,d App有無整合得好d..
睇過市面仲有隻Tomtom cardio +Music,不過LIHKG無人討論過

Tomtom 好用,GPS一開定位有啲慢但算是十分準確,仲有游水同單車mode。正常用當三四日叉一次就得。我個人非常推薦。

多謝回覆,聽落真係幾唔錯喎,聽日揾舖頭再試下先,thx
有無人試過小米果隻AMAZFIT

我都有睇過下,唔鍾意佢橙色錶帶、簡體,性價比係唔錯既,不過比我就㨂S2/TomTom都唔㨂佢

我都有睇過下,唔鍾意佢橙色錶帶、簡體,性價比係唔錯既,不過比我就㨂S2/TomTom都唔㨂佢

買二手garmin suunto 都唔買大陸野

an wear 要留意, standalone gps唔係隻隻都有, 就算有gps 都唔一定比第三方apps 用, ***就係咁, 佢個gps只可以比 *** heath用

屌AW幾時先有得玩

Gear S3 出唔到中文日期, 我手機轉左英文就返D錶面
btw, 你既錶面同我果D有9成一樣款

妖米買手環2算鳩數啦

屌AW幾時先有得玩

你set咗香港?

屌AW幾時先有得玩

你set咗香港?

GEAR S3 無得SET 語言, 跟返手提系統, 我手提係華碩, ANDROID 7.0, 正體中文香港台灣都好, watchmaker都唔可以正常顯示月份星期, 唔係blank就亂碼, 我將手提轉左做英文算, 反正android 7.0 轉語言快過打針

我3.1個陣都無事
升咗3.2就試過上述個情況
跑咗一半抬手望一望,點解彈咗App嘅?
唔游水 唔用gps 既話係咪買s1 好d

Yes
想搵隻 series 1 42mm, 但見好多人放二手都無保養,又話唔係水貨,請問點解呢?
想搵隻 series 1 42mm, 但見好多人放二手都無保養,又話唔係水貨,請問點解呢?

你問賣果個咪得
依家s2 邊度有得分期?

Yes

我3.1個陣都無事
升咗3.2就試過上述個情況
跑咗一半抬手望一望,點解彈咗App嘅?

delete重裝

3.2轉左apple file system
有d app要reinstall先正常返
想入隻smart watch, 有冇游水用家分享下Apple watch 2用成點?考慮緊Garmin Vivoactive定apple
會跑步會游水會用GPS

你問賣果個咪得

就係個個都唔答點解無保

你問賣果個咪得

就係個個都唔答點解無保

水貨? 但照計都可以 care+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞