Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
我暫時仲未捨得洗咁多錢買smart watch
驚好快out date

S1平玩

我都係用緊s1 鋁咋
都係用黎計下步數 livescore 睇下比分

但真係好想買隻鋼 不過始終係電子野 怕會out
最大原因係冇錢

S0鋼表示買左AC+換左新機好抵

要補幾多錢?

Free

你壞咩
大家有冇試過開體禮訓練個戶外步行,行完冇路線記錄返?唔知發生咩事?連上次行完個路線記錄都唔見埋
黑鋼係咪好難襯錶帶

黑鋼先易襯喎
我有隻2016 s1 黑鋁 有aw+
唔想用想放 見花花地 我會擊碎佢去蘋果到 用一次人為換新再放
有無巴打有性趣要?
唔想用想放 見花花地 我會擊碎佢去蘋果到 用一次人為換新再放
有無巴打有性趣要?

how much?
有無巴打有性趣要?

how much?

都係買左兩個月左右
價就未諗
有無巴打有性趣要?

how much?

都係買左兩個月左右
價就未諗

留名七折
有無巴打有性趣要?

how much?

都係買左兩個月左右
價就未諗

42mm?
有無巴打有性趣要?

how much?

都係買左兩個月左右
價就未諗

42mm?

係呀
有無巴打有性趣要?

how much?

都係買左兩個月左右
價就未諗

42mm?

係呀

good 你考慮下放唔放 有興趣
有無巴打有性趣要?

how much?

都係買左兩個月左右
價就未諗

42mm?

係呀

問多個問題,咁你換咗新錶,仲有冇得join apple care+?
有無巴打有性趣要?

how much?

都係買左兩個月左右
價就未諗

42mm?

係呀

問多個問題,咁你換咗新錶,仲有冇得join apple care+?

就係買左apple care先有得人為破壞換啵
我要拎$548蚊!?手續費換
我放千7 總成本都蝕一本左右喇
其實我想轉銀色
我暫時仲未捨得洗咁多錢買smart watch
驚好快out date

S1平玩

我都係用緊s1 鋁咋

最大原因係冇錢

要補幾多錢?

Free

你壞咩

我買比我爹個隻都換左
只可以話apple watch既AC+比想像中有用
買個陣都唔覺
睇返上邊d巴打留言
原來I am not alone

我已經係帶埋iphone跑
定位都咁差
有無人s2入左水開唔翻 今日游完水著都唔著 好想喊

防水50米架喎

S1平玩

我都係用緊s1 鋁咋

最大原因係冇錢

要補幾多錢?

Free

你壞咩

我買比我爹個隻都換左
只可以話apple watch既AC+比想像中有用
買個陣都唔覺

換電唔係要80%先free咩

防水50米架喎

我S0拎去游水都未壞喎
午夜藍錶帶加 太空灰機身真係無得輸

防水50米架喎

我S0拎去游水都未壞喎

我仲要差電時發熱即刻拎走佢 第一次下水禮就咁 聽日去gb整整先

補返圖先

今朝個gps究極級失控
痴媽筋 成條錯哂 最後飛埋過對面海
跑左5k 入Spilt 唔知點解有12個1k spilt

過兩日再係咁就轉app
睇返上邊d巴打留言
原來I am not alone

我已經係帶埋iphone跑
定位都咁差

睇落似醉醉地跑步

補返圖先

黑鋁好睇過銀鋁,銀鋁睇落似膠啲。
當然鋼似冇得輸

但好似仲未見有人用陶瓷版

今朝個gps究極級失控
痴媽筋 成條錯哂 最後飛埋過對面海
跑左5k 入Spilt 唔知點解有12個1k spilt

過兩日再係咁就轉app

仲衰過我 笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞