Apple Watch ⌚️ 用家討論區(3)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike

搞到好想扑爛佢換過隻

Just do it

係咪都要預約左天才先

直接行入去Store
通常都會幫你Book,即日搞

搞watch d預約應該會比iphone鬆動好多

我去親都見到人爆Watch嘅Mon
通常天才吧都會好快幫佢哋搞
但係就未必有現貨,要等星加坡寄到嚟先有得換新

真係無辦法
成塊玻璃係錶面 隻手一搖撞到牆或石
輕則花 重則爆
用殼或貼又唔係咁靚

搞到好想扑爛佢換過隻

Just do it

係咪都要預約左天才先

直接行入去Store

真係無辦法
輕則花 重則爆
用殼或貼又唔係咁靚

我都驚hi 花,唔通要裝柒殼
新手加入Apple Watch 2
有冇咩要特別注意?

我個隻係Space Black Stainless Steel case 42mm $5888

米蘭撚
戴緊隻S0
仲好好用

搞到好想扑爛佢換過隻

Just do it

係咪都要預約左天才先

直接行入去Store

真係無辦法
輕則花 重則爆
用殼或貼又唔係咁靚

直頭係柒
老母話佢都想要一隻但係要鋼帶
食米唔知米貴

搞到好想扑爛佢換過隻

Just do it

係咪都要預約左天才先

直接行入去Store

真係無辦法
輕則花 重則爆
用殼或貼又唔係咁靚

我都驚hi 花,唔通要裝柒殼

花我又唔驚,係驚爆
不過有AppleCare+
由得佢

順帶一提Hemres錶帶爛咗可以去Hemers整 上次去換咗條全新
有冇咩要特別注意?

我個隻係Space Black Stainless Steel case 42mm $5888

米蘭撚

係呀 勁好J,返工著開suit,易襯
有冇咩要特別注意?

米蘭撚

係呀 勁好J,返工著開suit,易襯

定係由佢算?
我覺得watch sport 個錶面隻料真係要改改
太易花哂
我覺得watch sport 個錶面隻料真係要改改
太易花哂

唔咁整又邊會逼到你買貴版

定係由佢算?

我果隻都已經花左 打算用耐啲先去換
利伸: 有ac+
新join宏利保險
可以千五蚊換隻S1, S2就二千三 38mm
抵唔抵屌
新join宏利保險
抵唔抵屌

38咁細
不過又好似幾平

定係由佢算?

條痕都幾長下 明顯果條見到係深既
新join宏利保險
抵唔抵屌

38咁細
不過又好似幾平

我手好幼 38都略嫌大
新join宏利保險
抵唔抵屌

38咁細
不過又好似幾平

我手好幼 38都略嫌大

我42都覺好細
新join宏利保險
抵唔抵屌

38咁細
不過又好似幾平

我手好幼 38都略嫌大

我42都覺好細

我係絲

定係由佢算?

條痕都幾長下 明顯果條見到係深既

右上角 當時淨係用左個幾禮拜 而家已經多左幾噠
用落心諗算啦,都無咩所謂,橫掂買左ac+
遲啲真係有咩事先換過隻
想問下,apple music就話可以離線聽
其他app有冇呢個功能?e.g. moov/ kkbox

想落街唔帶電話淨係戴錶同藍牙耳機
新join宏利保險
抵唔抵屌

38咁細
不過又好似幾平

我手好幼 38都略嫌大

我42都覺好細

我係絲

咁女仔38都ok嘅
啲百佳呀姐真係識用aw嘟易賞錢?

counter 有部機向外的
專畀客自己嘟bar code

係咪嘟易賞錢張卡草分嗰張
啲百佳呀姐真係識用aw嘟易賞錢?

counter 有部機向外的
專畀客自己嘟bar code

係咪嘟易賞錢張卡草分嗰張

仲有咩可以嘟呢
新join宏利保險
抵唔抵屌

38咁細
不過又好似幾平

我手好幼 38都略嫌大

我42都覺好細

我係絲

咁女仔38都ok嘅

最近我都煩緊38mm 定42mm 嘅問題.
其實我唔覺咩男仔42/女仔38...
我係仔, 不過隻手得165CM 左右, 去APPLE STORE 試實物, 又覺得42MM 差唔多, 38MM 有少少細. 但係影相出黎42MM 成個盾咁好柒(其實我唔明而家個潮流做MUD 9, 啲人戴46MM 錶咁撚大, 做咩姐係到扮Capital America?), 38MM 影出黎就正常.......

而家都唔知點.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞