『薪火Post』BNO續期資訊(52) 英國國會之你抵壘未

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
有咩比咩
1. 可以
2. 副簽人唔洗比相
我想問下如果想ONLINE CHAT 問番我申請係唔係簡錯左UK PASSPORT 應該係邊到搵到, 我見HELP都係得電話
想問下..我之前交左application ..BNO 個邊同我講話有一本passport 係issue 左俾我..而我今日又搵得番..咁要做D 乜野?
唔明
即係我原來有2本BNO..一本藍色..一本紅色..藍色個本已經唔valid..但係寄左去英國..之後BNO 個邊同我講仲有一本紅色係1996 年發左俾我..咁我今日搵得番
唔該哂 唔知你記唔記得我係琴晚柒左唔記得第一步禁左bc定bno果個
我想問下你知唔知如果我禁錯左 最大分別會係邊到察覺到
寄返過去
就咁寄番過去就得??咁要寫D 乜野證明本野係我?
雖然有我個名係度
本野加張memo解釋返個情況+申請編號就ok吧我估
同佢哋傾咗計先,最簡單就係畀埋你申請編號。
ok!!! 唔該哂先!!
• old passport
• full birth (civil and hospital) or adoption certificate showing both the child’s and parents’ details
• the passport used to enter the country from which you are applying (if this applies)
• full colour copy (every page including blank pages) of any current or expired passports from other countries that haven’t been cancelled
我都係交呢D文件
發覺全部文件冇一張係需要自己既簽名 啱唔啱?
新系統唔洗你簽名
感謝! 預備好哂聽日寄香港郵政
啱晒,仲有地址證明。我申請一個名都無簽過。
報失左bno 但岩岩揾翻 有冇問題架 啲表格有冇得改
既然報失咗,就繼續當無passport咁做啦
洗唔洗照寄比佢 寄埋好似會易啲批?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞