『薪火Post』BNO續期資訊(52) 英國國會之你抵壘未

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
錯post code, 可以點算呀
呢個email之後仲有可能會有叫你打電話嘅email
有、就係打過去講名,生日同身份證號碼
係!

代fd問
想問下依本BNO係唔係正常(冇內頁得個殼)?
我有個fd佢係97年4月出世 佢本BNO同依本野一樣 而本BNO holder個身份係佢3個月大嘅自己同埋入面有佢出世3個月張相

佢想問下自己係咪有BNO身份同有冇得續簽新BNO?

佢話上網搵唔到類似case 救大家解答!
https://www.bnohk.org/sar-subject-access-request%E5%AE%98%E6%96%B9%E6%96%B9%E6%B3%95/
呢個方法係咪可以直接EMAIL查到自己有冇BNO?
係隔離個POST睇到
請問渣bno入泰國,入境表國籍填香港定 British ?
係。
希望大家為現有BNO平權,同時可以為1/7/1997前未滿18歲香港永久居民平權,因為你地當時未有足夠心智為自己將來作決定,希望英國政府可以為你地重開BNO申請,俾機會你地親自決定!
請問各位巴打,本身我有一個fb佢揸BC既,佢係咪只可以幫一個副簽定無上限? thx
BNO 終身有效,報damage申請
冇上限,記住佢住英國就online form
住香港就paper form
公海繼續有post
British

怕就填British National (Overseas)
咁長
有post 唔緊要,但好多錯嘅information傳緊,叫佢地過返嚟BNO post 問啦
我去日本都係填咁長
寫BN(O) / British
我於公海每次見到有BNO討論post都主動踢d人入黎慢慢討論。
表弟直情有血緣關係啦!
我都係

香港唔係國籍!
任簽無限制
Thx巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞