『薪火Post』BNO續期資訊(52) 英國國會之你抵壘未

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
diu nei dei gor post tui dat gam fai gan bun zui 5 dou
上個post (#51)已經講咗唔洗理第2個email
第二POST 兩日爆
我digital photo 同2張recent photo唔同,得唔得
真係無一本係無剪角
即係點都要報LOST唔可以就咁寄?
upload咗唔洗比真相
LOST先
保障你姐
大家唔睇哂51個post 都睇第一頁個doc先再問啦
睇完了解咗先申請對自己都有好處
不過太陽報一向都好9up
bin go hai gum bei fu pei a
有冇人sd過email去hmpo個email confirm自己係咪擁有人 係咪真係會reply

利申 老母無咩印象有冇幫我搞
空左佢?
佢無要求岀世紙
hmpo要我交2張photo
副簽人要photo背後簽名
爬左文
自膠一打
And 1 of the following from the last 12 months, that shows your name and address and/or residency:
letter from your employer 冇啊
medical card 冇啊
letter from your local council or a government department 而家係一站通搞咗稅務易,又搞埋圖書證轉地址(好耐之前搬過冇更新),應該有野寄返比我,但唔知中定英文版
voter’s card 冇啊
visa or residence permit (a colour photocopy will do) 冇啊
education record for example a school report 冇啊
immigration documents 冇啊

卡咗係住址證明到,岩先信用卡出咗E-STATEMENT,英文版黎,有晒我英文名同英文地址,仲有埋我比錢搞BNO條TRANSACTION,COLOR PRINT出黎可唔可以當住址證明?
睇DOC
副簽用PAPER FORM
民政署宣誓最快
英文OK
副簽果份表係咪全部都用大楷食?
Fill in this form in CAPITAL LETTERS and black biro only
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞